4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Ce ati alege intre mitsubishi ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Ce ati alege intre mitsubishi lancer evolution si opel insignia opc?

Amandoua au in jur de 300 de cai, renumite fiind pentru putere si viteza.Ce ati alege avand in vedere urmatoare ordine fiabilitate,putere,comfort, cum arata? Mentionez ca o doresc in culoarea neagra,.

Imagini atasate

A intrebat andrei_b3 (1,360 puncte) acum 11 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns mannyx (7,640 puncte) acum 11 ani

editat de mannyx acum 11 ani

eu as alege insignia deja la masinile astea nu se mai ia in considerare plata impozitului, asigurare... daca ai bani de benzina pt. asa cv ai bani si pt. taxe. lancer-ul e bun la taxe ca are motorul 2000. ambele au avantaje si dezavantaje.

Comentarii:

A comentat andrei_b3 (1,360 puncte) acum 11 ani pai care e hatchback, amandoua sunt berline.Insignia are motor de 2.8, lancer de 2.0. Sunt interesat intr-o oarecare masura( mica) si de consum intre cele doua
A comentat mosumosu (8,050 puncte) acum 11 ani legat de fiabilitate ...avand amandoua in jur de 300 cp cum spui tu clar ca motorul mai mare adica cel de 2.8 este mai fiabil si mai durabil in timp asta cu siguranta. e cum ai compara un motor 1.4 tsi de 140 cp cu un 2.0 de 140 cp.
+1 vot
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 11 ani eu as alege japoneza imi place mai mult ,fiabilitate nu mai vorbim ca e masina noua
+2 voturi
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 11 ani clar si fara nici macar un dubiu EVO !! nu stiu daca ai mers vreodata nu masinutza asta dar e senzationala!!!
+1 vot
A raspuns mannyx (7,640 puncte) acum 11 ani

editat de mannyx acum 11 ani

da ma ca daca exista break opc nu putea exista si hatchback opc. chiar nu inteleg dc nu au pus si pe modelul acela motorul de 2.8 dar in fine. ideea era ca dati minus asa fara sa explicati, eu nu am stiut ca din 3 modele decat doua pot fi opc si in loc sa dai explicatia cum ai facut acum ati sarit cu minusuri. dar nu-i nimic dati in continuare ca nu pierd nici un ban

Imagini atasate

Comentarii:

A comentat andrei_b3 (1,360 puncte) acum 11 ani ceea ce ai prezentat tu sunt variantele modelului standard.Modelul OPC prezinta doar modelul sedan in 4 usi.Documenteaza-te sau citeste mai bine enuntul data viitoare.
A comentat mannyx (7,640 puncte) acum 11 ani ne anunti si pe noi cand iti cumperi si postezi cateva poze pe Masina mea.

Cel mai bun raspuns:

+6 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Tu compari mere cu pere,masini care in afara de putere nu au nimic in comun.
In cazul comparatiei tale,alegi ce iti place.Dupa parerea mea,lancer e de departe peste insignia,nu pot spune ca sunt fan inrait japoneze,dar capodoperele din domeniu trebuiesc recunoscute.
Insignia OPC am condus,mi s-a parut un alt fel de opel cu un motor mai puternic,nimic woow nimic care sa te lase cu gura deschisa.E doar un insignia cu unele chestii schimbate la interior,o putere mai mare si un motor mare.
Despre lancer ar fi bine daca arunci un ochi la trecut,este un model cu o istorie lunga si nu cred ca x face rabat la calitatile predecesorilor.
In materie de fiabilitate,e iar un domeniu impartit,aici japonezele au un mare plus,sunt muult mai rezistente decat nemtoaicele(scuze pentru fani si pentru TDi-isti).
Asadar,daca vrei senzatie,masina de distractie si fun,lancer de departe.Asa cum am spus,lancer e mai fiabil.
Daca vrei o masina mare,ai nevoie si de spatiu si vrei 300 de cai doar pentru depasiri,atunci insignia.LA comfort sigur insignia sta mai bine,a ajuns masina sport dintr-un fel de limuzina,deci mai mare mai spatioasa mai incapatoare.
Alegerea iti apartine.

Alte raspunsuri: (2)

+1 vot
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani de ce nu alegi limuzina ???
+1 vot
A raspuns psyzc (160 puncte) acum 11 ani Clar mitsubishi lance evo , e mult peste opc , in plus nu stiu daca opelul a invatat sa ia si curbe , nu exista comparatie intre cele doua.