4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > ce elenor merge pentru un hatc...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Ce elenor merge pentru un hatchback ...

salut am o fabia 2 si as vrea sa-mi pun un eleron . Ce mi-ati recomanda la un pret acceptabil ( mai mic asa ) si daca ar arata bine . Mentionez ca am vazut un eleron la un clio RS si mi-au placut tare mult .

(masina din poza este a mea ) .

  Eventual m-ati putea ajuta cu ceva poze :)

Imagini atasate

A intrebat bogdan1305 (38,120 puncte) acum 13 ani in categoria Consiliere Achizitie

editat de bogdan1305 acum 13 ani

Distribuie pe Facebook

8 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns marian92 (30,710 puncte) acum 13 ani Ceva discret

Comentarii:

A comentat bogdan1305 (38,120 puncte) acum 13 ani da ceva discret si nu mostruos ... :) si unde as putea gasi ? dezmembrari un site ceva ? :)
+2 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 13 ani Specializare pe skoda o are milotec.
http://www.milotec.de/
+1 vot
A raspuns myker22 (27,370 puncte) acum 13 ani bogdane, tre sa iti spun ca nu sunt de acord cu modul tau te a cere ajutorul colegilor de pe forum... in fiecare zi vii cu ceva, ba o janta, ba vrei sa vinzi o janta, ba un subwoofer, ba vrei sa iti pui 'elenor'(la inceput am crezut ca e vorba de vreun mustang...). de ce nu formulezi o intrebare mai completa? nu sa te trezesti tu dimineata si sa intrebi lumea cine stie ce ai visat tu seara... si nici nu alegi cel mai bun raspuns, daca tot ne ceri ajutorul implica-te si tu mai mult, altfel te voi ignora pe viitor, si imi voi indemna colegii sa faca la fel.

Comentarii:

A comentat phanes (6,580 puncte) acum 12 ani dak pe tine te deranjeaza, nu cred k e treaba generala...omu(k mai toti de altfel) nu cred k s`a nascut invatat in ale masinii si de aia s`a facutg aceasta rubrik de help... nu vad sa fie un regulament kre sa zica "numai o intrebare la luna" sau cv de genu...dasitu asta e o comunitate de pasionati auto, de la care se formeaza o comunitate care ar trebui sa se ajute reciproc...vad astfel de rasp "negative" la multe articole ceea ce ma face sa ma intreb... la ce v`ati mai facut cont? ( nu ma refer la tn in general, nu o lua pers... oricum o sa`mi umple baietii frigideru)
PS bogdan, cauta p google un importator de milotec in romania si ia leg cu ei mai intai, daca gasesti...;)
A comentat myker22 (27,370 puncte) acum 12 ani ce ma deranjeaza este ca multe intrebari sunt puse din pura plictiseala, mai mult ca sigur colegul cu eleronul nu o sa cumpere nici unul, la fel cum multi care intreaba 'cum pot sa-i cresc puterea motorului' nu o vor face, daca tot vor ajutorul meu si al celorlalti sa vina cu probleme reale, nu ipotetice(asemanare cu babele care cheama pompierii pentru a-i da jos pisica din pom)...
A comentat phanes (6,580 puncte) acum 12 ani de acord si cu asta... nu o lua personal... nu te blamez...dar nu ai de unde sti c are de gand cineva, daca va urma vre`un sfat sau nu..nu zic k mai sunt si altii kre pun intreb de plictiseala, dar mai sunt si "nepriceputi"...Recunosc, si eu pun 10 intrebari innainte sa actionez in vreun fel, cu toate k ma pricep la masini...(fac facultate de mecanica la auto rutiere si am colegi kre lucreaza in sercice-uri "de cartier" si le mai dau kte o sol kre e buna cu toate k nu m`am bagat in viata mea sub o capota...si pe mine ma frustreaza unii kre comenteaza aiurea fara sa fi condus macar vreeo masina din articolele de p site, ii corectezi si tot ei se dau cocosi...am fost si colaborator al unui jurnalist auto si am condus masini de la matiz la s-uri si porsche...dar m`am invatat sa las lumea sa se certe si sa se injure in comenturi "mascate" k tot nu rezolvi nik...)

Cel mai bun raspuns:

0 voturi
A raspuns dany2good4u (39,820 puncte) acum 13 ani parerea mea alege tu unu care e pe gustul tau....nu trebuie sa placa altuia...

Alte raspunsuri: (4)

+1 vot
A raspuns spidy2002 (700 puncte) acum 13 ani Eu zic, ca la eleronul ce il ai sa cauti o prelungire "sport" care o gasesti in comert...si pretul nu e mare, atat ca schimba un pic estetica, dar nu face decat sa tina umra lunetei.
+1 vot
A raspuns ruch0 (3,820 puncte) acum 12 ani ia si orenteaza-te dupa ceva mic...daca ii mare nu o sa te ajute la consum k si asa ai tractiune fata...si plus k eleroanele daca nu is concepute bune maresc rezistenta masini la inaintare=> consum ridicat...ce mai bine faci cum o zis spidy si iti cumperi o prelungire sport...
+1 vot
A raspuns AlexSpeed (20,510 puncte) acum 12 ani un eleron in prelungirea plafonului putin coborat spre luneta e cel mai potrivit!
0 voturi
A raspuns buggghy (8,600 puncte) acum 12 ani nu face asa ceva . n-o sa gasesti pe clio ce gasesti pe fabia .