4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > ce masina sa aleg?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ce masina sa aleg?

salut,am si eu 1 intrebare,vreau sa cumpar 1 masina si nu stiu ce sa aleg,bmw 318i sau 320d?amandoua au aproape acelasi kilometraj,aceleasi dotari,adika sunt full.multi mi.au spus sa aleg 320d pentru ca e mai economic dar daca se farama piesele sunt mai scumpe ca la cel pe benzina,va rog ajutati.ma
A intrebat distrusu (740 puncte) acum 11 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 11 ani iati benzinar ! ,daca faci mai multi km in afara orasului iati diesel ,daca faci in oras mai multi iati benzina
+1 vot
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 11 ani La diesel in afara de consum mai mic nu ai nici un avantaj.
Daca faci peste 20k pe an ia dieselul, daca nu ia benzina.
La diesel ai cuplu care iti da senzatia ca trage foarte tare, ai si avantajul unei resoftari, de la 136 il aduci in 160lejer, sau de la 150 in 180, depinde ce motorizare are.
Benzinrul e mai rafinat, mai silentios si se aude frumos cand o alergi.

Comentarii:

A comentat distrusu (740 puncte) acum 11 ani iti multumesc pt. raspuns,asa e benzinarul e mai bun,eu stau in germania si masina asta o cumpar doar ca sa vin cu ea in concedii in Romania,asta inseamna ca masina o s.o folosesc de 2,3 ori pe an,singura chestie e ca multi mi.au spus ca  la aceste modele e problema cu cardanul,tu ce ziki?
+1 vot
A raspuns mannyx (7,640 puncte) acum 11 ani Parerea mea e sa iti iei benzina. daca iti cumperi masina noua merita sa alegi diesel dar astea mai vechi sunt mai uzate diesel decat benzina.

Comentarii:

A comentat distrusu (740 puncte) acum 11 ani va multumesc pentru ajutor,ieri am fost si am cumparat bmw 318 benzina,masina arata foarte bine,din punct de vedere tehnic si optic,singura problema este bateria care trebuie sa o schimb,e vreun risc daca o schimb eu?masina are sistem de navigatie si comenzi pe volan si imi este frica sa nu fac ceva la ea.va multumesc pentru ajutor

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 11 ani ia-ti pe benzina... alea diesel nu sunt asa de reusite...Chiar daca ai consum mai mare, nu bagi bani in reparatii (consumabile la timp si atat)

Alte raspunsuri: (1)

+1 vot
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani consumu la 320d nu e chiar asa mic,nu difera cu mult fata de benzina.