4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > ce motorizare sa aleg?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Ce motorizare sa aleg?

salut, dispun de 2400 euro max sunt din Bucuresti si vreau sa imi cumpar un Opel Corsa, dar nu stiu ce motorizare este mai fiabila (1000, 1200 cm3 benzina sau 1300 cm3 CDTI)  

A intrebat adi_i (180 puncte) acum 8 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns N3bunu (950 puncte) acum 8 ani Salut, daca iti alegi masina sa mergi prin oras ,eu ti-as recomanda benzina dar o achizitionezi sa mergi pe distante mai mari adica inafara orasului,diesel, ramane la aprecierea ta pentru ce o iei.
+1 vot
A raspuns fazzy (13,220 puncte) acum 8 ani Salut .
Din start trebuie sa scoti motorul de 1.0 din ecuatie si iti spun asta pentru ca am o prietena care are un model asemanator cu motorizarea asta si atunci cand da drumul la aerul conditionat pierde din putere destul de mult si tragi de masina de ii ies ochii din cap si sa nu mai zic de o depasire si totusi ai nevoie de masina ca in unele cazuri sa fie acolo prezenta si sa nu doarma pe ea .. Si cum a zis si colegul de mai sus, conteaza cam pe unde o sa folosesti masina cel mai des . Daca faci mai multe drumuri in afara orasului este recomandat motorul 1.3 cdti, dar daca o folosesti mai mult in oras potrivit este cel de 1.2 . Ca costuri de intretinere cele trei motorizari sunt foarte bune in privinta buzunarului . Impozit, asigurare, intretinere sunt foarte scazute si la consum cel de 1.3 are cel mai mic consum dar si cel de 1.2 este super ok in privinta asta . Aici ramane ca tu sa te decizi ce motorizare vrei sa iti iei . Sper ca te-am putut ajuta . Bafta
0 voturi
A raspuns adi_i (180 puncte) acum 8 ani fac cam 100 km pe saptamana in afara orasului. Restul in oras.

Comentarii:

A comentat fazzy (13,220 puncte) acum 8 ani Salut .
Atunci mergi pe benzina, eu unul sincer nu prea sunt atras de motorina pentru ca sunt patit, intradevar faci economie cu consumul dar dupa ceva timp tot ce economisesti si putin peste bagi in piese, mai ales la ce motorina avem noi in tara si incep sa pice pompa motorina, injectoare etc .. Acum alegi ce crezi ca ti se potriveste tie si sa te incadrezi in bugetul tau sa iei o masina cat de cat buna, cum am zis si mai sus costurile de intretinere sunt foarte ok si daca gasesti un model bun si ai grija de el nu o sa ai probleme cu el . Mult succes !