4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Ce parere aveti: 318is sau 318...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Ce parere aveti: 318is sau 318i E46 an '99?

Ce parere aveti? Merita sa imi iau un 318is inscris pe RO sau un 318i E46 inscris pe BG? Care sunt avantajele si dezavantajele? Referitor la intretinere cum sunt cele doua? Eu as inclina catre E46... nu ma intereseaza puterea ci aspectul masinii, iar  suma pe care o am nu imi permite sa iau un E46 318i inscris pe RO. Astept sfaturile si parerile voastre.
A intrebat AlinMotru90 (2,810 puncte) acum 12 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns stresstm (6,150 puncte) acum 12 ani Categoric ce-a inscrisa. O masina se cumpara in functie de buget si de venituri, ai de platit taxe,asigurari. combustibil,consumabile etc. Cum ai spus mai sus bugetul tau nu iti permite sa iti cumperi una inscrisa, deci iti iei o masina inscrisa in limita banilor disponibil cu ceva marja de eroare in cazul in care masina are vicii ascunse iar dupa achizitonare o sa trebuiasca reparatii.Daca iti inscri masina pe Bulgaria nu faci altceva decat sa dai dovada de prostie crunta si snobism. Sper ca ai inteles ce am vrut sa zic si ca nu ai luat-o ca pe o insulta. Bafta la cautat :)

Comentarii:

A comentat AlinMotru90 (2,810 puncte) acum 12 ani Stai linistit, nu am luat-o ca pe o insulta, ;) insa cunosc foarte multe persoane care si-ar putea permite oricand sa isi inscrie masinile pe RO, dar ei le tin pe BG. Este vorba de masini foarte bine intretinute, nu toate cazaturile. Mie personal mi se pare mai avantajos, plus ca nu trebuie sa mai platesc taxele aberante din RO.Oricum, iti multumesc pentru opinie. :)
A comentat Maniak22 (11,000 puncte) acum 12 ani M-as mira ce zici tu. Oricum toata lumea stie ca 99% CE E PE BULGARIA SUNT CAZATURI. Si prietenii tai sunt aia 1% nu ?:))))))))
A comentat AlinMotru90 (2,810 puncte) acum 12 ani I-am rugat pe cei in masura sa imi ofere niste sfaturi utile referitoare la cele doua masini. Daca nu imi poti oferi niste sfaturi utile, te-as ruga sa te abtii de la astfel de remarci. Vorbesti aiurea si in necunostinta de cauza. Daca eu nu vreau sa platesc o taxa de "jdemii" de euro cacatului asta de stat roman si mi se ofera posibilitatea inmatricularii masinii contra unei sume considerabil mai mici in Bulgaria, nu inteleg de ce nu as face-o?! De ce sa platesc o suma exorbitanta? Pentru un cacat de numar cu insemnele RO?!
+1 vot
A raspuns paulNRO (3,700 puncte) acum 12 ani cea inscrisa e cea mai buna alegere...scapi de nervi si stres
+1 vot
A raspuns ducu (350 puncte) acum 12 ani PAREREA MEA E SA ITI IEI 318 IS NU CA AR CONTA NUMERELE
DAR AI IN PLUS MAI MULTA PUTERE SI UN CONSUM MAI REDUS ITI SPUN CA EU LE AM PE AMBELE

Comentarii:

A comentat AlinMotru90 (2,810 puncte) acum 12 ani Multumesc pentru raspuns! Chiar nu stiam ca 318is consuma mai putin ca 318i E46 non-facelift. Din cate stiam ambele au cam acelasi consum. Personal, prefer E46-le pentru aspect, insa suma pe care o detin in momentul de fata, nu imi permite achizitionarea unui E46 inscris pe RO, de aceea am luat in calcul varianta cu BG. Cat despre 318is am auzit numai de bine, insa eu nu ma prea "impac" cu aspectul E36-lui.