4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Ce parere aveti despre 2.0 tdi...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Ce parere aveti despre 2.0 tdi ?

Salut , in viitorul apropiat intentionez sa imi cumpar un Audi a4 B7. Ce am gasit pana acum este un A4 2.0 TDI cod motor BLB .( 174xxx KM). Ce parere aveti despre acest motor ? Stiiti cumva daca are injectoare Siemens (piezo ) , este acel motor cu probleme la chiuloasa ? Merci.
A intrebat stefansr (2,220 puncte) acum 9 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns deddy (3,790 puncte) acum 9 ani salut!Eu detin un audi b7 din 2007 il am de 6 luni..cod motor BRE ..si eu m-am informat despre BLB..Si am evitat pentru ca esti cel cu probleme la pompa de ulei.doar modelul BRD cel cu 170 de cai are problemele la injectoare.BLB porneste si greu si oscilati la relantii...Ramane la alegerea ta.

Comentarii:

A comentat stefansr (2,220 puncte) acum 9 ani Este de preferat sa il evit atunci... Dar asa complicata este inlocuirea pompei de ulei ? Banuiesc ca este pe pinioane ... nu o fii pe lant .. Multumesc
A comentat turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 9 ani E si complicat , dar si foarte scumpa pompa .
A comentat stefansr (2,220 puncte) acum 9 ani Off... ce ma enerveaza ca masina arata superb , m-am indragostit :))
A comentat deddy (3,790 puncte) acum 9 ani Si eu am gasit o masina mai bine dotata si era full...navi,piele,jante 17 ,full chrom,doar ca era BLB si am evitat..
A comentat stefansr (2,220 puncte) acum 9 ani Da.. e o alegere corecta decat sa stai sa bagi bani in ea si sa nu te poti bucura deloc de ea... am zis ca e cazul sa mai astept.
0 voturi
A raspuns deddy (3,790 puncte) acum 9 ani Cand am cumparat eu masina am fost la vreo 20 de audi b7 si le-am incercat la unele nu mio convenit pretul la altele cum mergeau la altele cum aratau si una dintre ele chiar am observat ca are probleme BLB -pornire greoaie si oscilati relanti.. Alege mai bine BPW sau BRE.bafta