4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Ce parere aveti despre marca d...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ce parere aveti despre marca de anvelope "General Tire" ?

Va salut!

Ma pregatesc sa-mi cumpar cauciucuri de vara, pt. ca se apropie Martie. Cum ale mele s-au cam uzat, as dori sa-mi cumpar un nou set de anvelope de vara noi. :)

Sunt interesat de niste anvelope de vara "General Tire".

M-am documentat despre ea si am constatat ca marca s-a fondat in 1915 in Ohio si din 1987 a fost preluata de grupul Continental AG.

Am gasit un set de astfel de anvelope noi la un pret convenabil pt. dimensiunile mele insa as dori sa stiu parerea voastra, a celor care ati avut astfel de anvelope.

CUM SUNT ANVELOPELE? Sunt de calitate buna? Inteleg ca nu sunt Michelin, insa as dori sa stiu si parerea altora si sa stiu daca merita sa iau anvelope facute de aceasta marca.

Mai mentionez ca nu voi merge cu ele pe "circuit", as dori ceva sa fie rezistent, mai ales ca in vara, voi avea de facut un drum foarte lung.

Va multumesc si o zi buna!!!!
A intrebat BrownBear (41,320 puncte) acum 11 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

+3 voturi
A raspuns 15DOMINO (12,840 puncte) acum 11 ani Anvelopele nu sunt rele,insa trebuie sa ai in vedere ca aceste anvelope se gasesc ocazional,nu sunt de gasit in orice oras,in orice magazin.Daca cumva distrugi un cauciuc,este posibil sa gasesti mai greu.Nu stiu ce dimensiune ai ,insa cu siguranta exista si alte variante,poate chiar mai bune.O seara placuta.

Comentarii:

A comentat BrownBear (41,320 puncte) acum 11 ani Salut!
Sunt din Bucuresti. Si am gasit pe internet pe un site cu anvelope si jante aceste cauciucuri noi la un pret bun, potrivindu-se cu bugetul meu si cu dimensiunile mele(205/60/15).
In legatura cu distrusul anvelopei, sincer iti spun ca de cand am masina mea actuala, nu am distrus niciun cauciuc si stiu ca aveam niste cauciucuri in stare destul de proasta cand am cumparat-o.
Si vad ca acest site vad ca are destule cauciururi General Tires nu cred ca o sa ramana fara in scurt timp.
Deci consideri ca nu sunt rele. Multumesc frumos de raspuns!
A comentat BV98ERI (54,990 puncte) acum 11 ani Are dreptate domino,daca peste un an-doi ai nevoie nu este sigur ca mai gasesti.La marcile mai raspindite ai mai multe sanse pentru ca se importa cantitati mai mari.Alegerea este a ta.

Alte raspunsuri: (1)

0 voturi
A raspuns bacleo112 (140 puncte) acum 7 ani Sunt produse de Continental Timisoara si au un nivel de calitate care scazut. Am avut probleme cu ele  la 5 luni de la montaj iar la garantie mi-au respins doua ca nu am cum sa demonstrez deficienta. Puteti vedea in poze.
Recomandarea mea este sa mai investiti ceva pentru un alt nivel de calitate.

Imagini atasate