4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > ce parere aveti despre urmatoa...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Ce parere aveti despre urmatoarele masini?

bmw-318-coupe-inmatriculat-taxa-platita-variante

Am vorbit cu proprietarul la telefon si mi-a spus ca singura problema ce o are este parbrizul fisurat.Mie sincer mi se pare prea ieftina si sa aiba si taxa nerecuperata. (pe langa asta parca l-am simtit in voce ca si cum ar vrea sa scape de ea sau ceva de genu..m-a luat cu chestii de genu "frate are 170k km frate etc...)

Astept o parere de la voi...ce m-ati sfatui sa fac tinand cont ca nu sunt din oras si nu vreau sa fac un drum aiurea pana in arad.

sau daca aveti voi ceva alternative la ceea ce v-am aratar va rog sa imi aratati.

multumesc.
A intrebat Andrei.Wtf (460 puncte) acum 9 ani in categoria Consiliere Achizitie

editat de asandulescu acum 9 ani

Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani Salut !

1 la mana e bisnitar din moment ce scrie accept variante ( deci orice varianta depinde de +/- ci nu direct........ doar variante cu S-class, E60 etc...... intelegi ideea ).
2 la mana are mai multe anunturi cu masini din care iarasi iese ca e bisnitar
3 la mana aceea masina mai mult de 2700 de euro nu l-a ajuns pe el ( ceea ce cam pe acolo se invarte masina, nu merita 3550 euro ), dar omul spera la o negociere de la 3550 el iti va spune bah.... mai putin de 100, hai 150 de euro ca esti din X oras nu iti pot lasa, iar tu spui 3000 si iarasi te vrajeste cu 100 euro si ajungi la 3300 euro. Nu stiu daca intelegi ideea, dar eu stiu ( crede-ma ). Daca chiar iti place masina eu spun sa-i spui ca ii dai 3000 euro pe ea, daca vrea bine, daca nu NU ! El va spune ca NU, iar tu ii spui sa se mai gandeasca la pret si o sa mai lase de la acei 3300 euro ( NU UITA ! FIECARE BAN CONTEAZA ).
Iar pe langa acest fapt ia spune-i tu daca are CF-ul si adeverinta ca nu a fost recuperata taxa. Daca le are, bineinteles impreuna cu cartea + talonul masinii e foarte ok si mai ales daca accepta sa puna masina pe un tester.

Un parbriz fisurat sunt detalii sincer, dar nu uita ! Fiecare ban conteaza, pretul pare mai mult decat valoreaza masina, e bisnitar si trebuie tratat cu atare daca ai sange in ``instalatie`` caci si pentru 100 euro el va lasa masina la suma dorita. Intelegi ideea.

Salut ! Si sper ca ti-am fost de ajutor.



A si PS: Eu sincer nu as da mai mult de MAXIMMMMM 2800 euro pe ea.
0 voturi
A raspuns Andrei.Wtf (460 puncte) acum 9 ani mersi de raspuns... ai fost de mare ajutor
0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 9 ani Sall. Depinde cum arata masina in realitate si cum merge , el zice impecabil dar acum nu stii pana nu vezii masina, la ce pret a lasat-o ?,taxa nu cred ca este recuperata pentru ca nu este mare in jur de 300 euro,
- Daca teai uitat pe net sunt  peste 3500euro , si chiar neinmatriculate ( facelift) ,  a dat un prieten asta vara pe un coupe din 99 3000euro
0 voturi
A raspuns Andrei.Wtf (460 puncte) acum 9 ani momentan nu am negociat cu el ca doar peste vreo 2 sapt voi putea merge eventual la arad sa o vad...eventual o sa vb cu el saptamana viitoare si am sa aplic tehnica lui LiquidTW.

robert11111   ce vrei sa zici...ca este suspect de ieftina tinand cont ca ii din 2002 s facelift?

Comentarii:

A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani Eu ti-am spus din proprie experienta. Si degeaba sunt pe internet scumpe coupe-urile, DAR, sti cum e...... omul cere, poate poate prinde 1 prost. Nu merita acei bani.
A comentat robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 9 ani Nu stiu cum arata in realitate masina si cum merge dar eu team spus cum se vinde o masina dasta , daca vrei o masina buna se plateste , acum asta la 3500e nu stiu cum arata , care e ultimul pret la ia ?
0 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 9 ani sa nu o ma intelegi gresit  ! dar preturile sunt in scadere si in 2 ani se vor vinde pe  1000-1500 euro ! mai bn ia o pisica  tipla si economisesti o caruta de bani , plus ca este mult mai rezistenta ! eu asa as face ! si la pisicute preturile au stagnat ! poti sa si castigi ceva la ea cand te vei satura de ea , sau macar sa nu pierzi ! eu asa as face !

Comentarii:

A comentat robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 9 ani in 2 ani se vinde cu 1000euro? :))) ,poate in germania la noi in niciun caz, si pisicile sunt scumpe alea coupe , ( nu cazanele alea la 1000euro)
A comentat nelutzu_nelutzu (4,650 puncte) acum 9 ani A comentat robert11111      EXPERT    acum 10 ore  

in 2 ani se vinde cu 1000euro? :))) ,poate in germania la noi in niciun caz, si pisicile sunt scumpe alea coupe , ( nu cazanele alea la 1000euro) .........  Salut,nu inteleg,  pisicile coupe nu sunt  cazane?,sau pisicile sunt diferite de  coupeuri?....scuze,dar explicäi omului daca tot ii dai raspuns(care este unul ok) despre raportul pret-callitate(indiferent de marca)......