4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Ce sa aleg intre mk3 si Cielo?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ce sa aleg intre mk3 si Cielo?

Salut popor, doresc sa fac o achizitie si nu ma pot sa ma hotaresc intre golf 3 sau Cielo. A am un buget de 1200-1300 E as prefera sa le gasesc dotate cu gpl.

Astept pareri despre cele doua ce consum au, consturi de intretinere, fiabilitate,dar si ce alte alternative mai am.

Multunesc!

A intrebat Marian_n (320 puncte) acum 9 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 9 ani Golf 3,ambele sunt masini fiabile,ieftin de intretinut,golful il poti gasi cu taxa platita,pe cand cielo.....
0 voturi
A raspuns Lavinius75 (12,170 puncte) acum 9 ani Salut.Intre cele doua personal as merge pe Cielo.Este de generatie mai noua,este mai spatioasa si foarte fiabila.Dar este gurmanda .Piese de schimb gasesti pt ambele.Acum bugetul pe care l-ai prezentat nu prezinta prea mare marja in alegeri.Cielo de obicei nu au timbru de mediu platit si e mult de platit pt el de pe la 600 euro in sus plus ca Cielo a fost taxi si masina de flota si de scoala la greu.Golful este mai putin gurmand dar si cele care circula pe la noi nu sunt prea ingrijite in palerul asta de pret.Deci din cele doua,Cielo dupa 2003 ,daca mergi pe numerele actuale prin procura si daca masina nu a fost tavalita ,iar Golf in banii astia,sincer doar pe Bulgaria gasesti.Riscul tau.Ca optiuni as cauta mai repede un Ford Fiesta,VW Polo,Seat Ibiza,ceva in clasa mica.Cielo iti va consuma in jur de 9 la suta real iar Golful de 1.6 undeva la 7-8,piesele sunt ieftine la ambele.Ca si fiabilitate ambele sunt in aceeasi clasa ,ok,daca le intretii corespunzator sunt masini solide si bine inchegate daca n-au vazut camp
0 voturi
A raspuns TheSketchulatorReloaded (2,110 puncte) acum 9 ani Ti-as sugera sa preferi sa iti pui singur instalatia dupa ce iti iei masina.
E un segment unde se avanseaza destul de mult de la an la an si daca iti iei o masina cu instalatia pusa in 2000, poate te vad dupaia pe 4tuning help ca te juri ca nu mai faci asa ceva, ca GPLul e lucrul diavolului si ca are ceva cu tine.

Just my 2 cents.

Cat despre masina, ambele au si n-au... depinde ce-ti place. Doar ca tind sa cred ca vei gasi mai greu cielo cu taxa platita.
0 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 9 ani oarecum aceeasi dilema am avut si eu ! iti spun sincer am ales espero ! e cea mai tare pe cuvant ! peste multe masini chiar si de 2000-3000 euro ! are 4 geamuri electrice , aer cond , servo , abs , proiectoare ceata , oglinzi electrice si incalzite , cotiera fata spate , scaune tip scoica si reglabl si pe inaltime cel de la sofer , volan reglabil , si nu mai stiu acum , e limuzina , nu mai vb cum se comporta la drum intins ! si la pret gasesti la 800-1000 pot spune impecabila !
0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 9 ani Aleg golf 3 , cielo daca nu ai gpl pe el consuma de rupe
0 voturi
A raspuns Dem21 (860 puncte) acum 9 ani Alte alternative ar fi ford escort, volkswagen polo, fiat brava. Acum depinde de tine ce vrei sa conduci.
0 voturi
A raspuns BiliBili (520 puncte) acum 8 ani mk3 binenteles