4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Ce suspensie reglabila sa aleg...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ce suspensie reglabila sa aleg pentru golf 4?

Salut,

Mi-am pus jante Borbet A 9j si arata urat cu suspensia stock.As vrea niste pareri..nu stiu ce suspensie sa iau care sa corespunda pretentiilor mele.

Ma intereseaza doar sa fie masina mai joasa ,nu vreau o suspensie rigida,sa imi trancane in gropi si denivelari pentru ca pun confortul pe primul loc.

Unii mi-au zis sa pun doar arcuri sport, dar am citit pe diferite forumuri ca nu e recomandabil.

Astept pareri, linkuri, indrumari :)

Imagini atasate

A intrebat Cezar1 (5,680 puncte) acum 11 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns L!V!U (42,750 puncte) acum 11 ani Nu prea ai ce sa faci,daca vrei sa il pui cu  botul pe labe iti trebuie kit suspensie sport,adica amortizor cu tot cu arc,nu este recomandat sa ai amortizoare stock si arcuri sport,masina nu va avea o tinuta de drum optima si nici stabilitatea optima.A da si daca te hotarasti sa schimbi toata suspenia masinii sa iei si amortizoarele si arcurile de la acceasi firma,de aceea iti recomand un kit de suspensie sport.Cele reglabile sunt cam scumpe fata de cele normale.
0 voturi
A raspuns puiudiaconu (5,060 puncte) acum 11 ani salut.am eu suspensii sport pe golf daca vrei.eu vreau sa ii pun suspensie normala.eu sunt din alba iulia.

Comentarii:

A comentat Cezar1 (5,680 puncte) acum 11 ani As face schimb doar daca ai putea sa imi dovedesti ca nu e uzata suspensia si sa fie reglabila.
Eu am schimbat amortizoarele in primavara 2012,am pus Boge made in Germany au costat 900 lei.Eu sunt din Iasi.

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Ce vrei tu nu se poate, ori cal ori magar!
Daca e joasa cu suspensie normala o sa o lovesti de o sa o ia naiba, deoarece masina cu suspensie sport tocmai de asta e rigida, sa nu iti atinga in aripi, sa nu iti intre in glisaj, sa se tina foarte bine pe viraje, sa nu intre in balans etc!

Daca pui doar arcuri sport nu faci nimic, o sa termini foarte repede noile amortizoare!

Ca suspensie iti recomand : Bilstein, Yellowspeed, TA-Technix; cam astea ar fi firmele mai ieftine si mai bune pe care as merge eu!

Pentru ca sunt sigur ca nu iti permiti sa pui KW sau altele la fel de scumpe deoarece ai investit deja niste bani in  suspensia stock!

Comentarii:

A comentat Cezar1 (5,680 puncte) acum 11 ani Acum am inteles mai bine cum e cu suspensiile sport.Credeam ca gasesc o combinatie intre sport si confort.
M-am hotarat sa o mai tin pe a mea ca sa nu arunc cu banii, iar cand va da semne de oboseala voi pune una reglabila noua.
Thx vwvento !