4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > cel mai bun,la momentu actual?...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cel mai bun,la momentu actual??

Care este cel mai bun SUV la momentul actual???ma refer pertotal consum putere fiabilitate cost intretinere etc.justificati raspunsul!!!
A intrebat ap3cik (23,590 puncte) acum 11 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+6 voturi
A raspuns bogdan1305 (38,120 puncte) acum 11 ani Sincer, nu m-am urcat in multe suvuri. Doar un mercedes ML, touareg si duster.
 Azi am condus Dusterul cel de 1.5 dci 110 cp, si sincer dupa ce m-am dat jos de la volanul lui acum mi-l doresc . Deci cum fuge si cum se infige masina aia e dementiala, mai ales ca are 6 rapoarte, unde poti avea un consum mic.
 M-am plimbat in jur de 50 de km si am avut un consum de 6.2/100km.
 Sincer isi merita banii, iar eu ca om de rand pret/calitate/consum nota 10 .
 Cu ML ul am mers, se infige la cei 260 cp pe care ii are instant, dar si consumul este de 15 in oras in zilele mai rele, 12 in zilele bune.
 Iar cu touaregul, consumurile au fost aproape asemanatoare cu cele ale ML-ului.
0 voturi
A raspuns matei5 (10,150 puncte) acum 11 ani Si eu am mers in Duster cu aceelasi motor parerea mea e ca la viteze mari dupa parerea mea e dezamagitor si la accelerari cam aceeasi poveste.Daca vrei ceva ieftin de intretinut si un asa zis suv sa aiba si costuri mici de intretinere si fiabil si nici scump la achizitie ar fi Nissan Qashqai,dar parerea mea e ca un adevarat suv care bate spre off-road ar fi orice din gama land rover (freelander,range) sau sau toyota land cruiser.Asa doar ca sa ai suv dupa parerea mea q5 si tuareg ar fi cele mai ok per total.Suv-urile de dimensiuni mari nu cum e q5,fara motor de 3000 nici nu se poate cumpara dupa parerea mea,devine inutil.Daca e vorba despre consum q5,tiguain as alege si nici foarte scumpe ca intretinere si sunt si frumoase mai ales q5.
+2 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani depinde si pentru ce vrei sa il folosesti off road,oras,excursii etc,si sunt preturi si preturi la suv-uri e greu sa compari un suv de 15 mi cu unu de 150 de mi.
0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Printre cele ieftine,eu punctez pentru Duster,am condus cea cu motor benzina.
In afara de consum nimic de reprosat,chiar daca pare un motor mic pentru caroseria grea,de la 2500 de ture in sus e alta masina.Si pe Gpl original isi merita banii.
Pentru SUV-uri de multi bani,am avut de a face direct doar cu X5 FL si Range rover vogue,ambele din 2010.
La x5 te darama consumul,vorbesc de modelul 4,0D ,nu stiu daca si motorul e de 4000 sau de cat e,cutie automata.In acea masina te simti ca intr-un suv,ce conduce si se comporta exemplar.
Un mare minus pentru x5,la cei 35 mii km care ii avea,deja se exfoliase plasticul care imita aluminiul din bord.
Despre Range rover,am mers cu ea 2 km in oras,nu am avut timp sa imi dau seama de multe,dar prima impresie e :WOW,am ajuns intr-un suv.Motorul era v8 diesel,consumul,cel putin ce indica in bord era undeva la 22l/100km,dar il si merita.
Putere incepand de la 1000 de ture,la 1500 deja te baga in scaun.
Personal am ramas foarte impresionat de cum e masina la interior si exterior,desi a costat fara modificari 113 mii de euro,isi face treaba de ei.Comoda,rapida,eleganta.
Dpdv al economiei,in primul rand duster,apoi rav 4 si  qashqai.
–2 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani toyota hilux

Comentarii:

A comentat Robert-323 (62,980 puncte) acum 11 ani ala nu e suv ma, e pick-up, poate ai vrut sa zici land cruiser
A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani da ai dreptate, scuze.
dar tot cu hilux votez, imi da senzatia ca e o masina indestructibila
in Ro din cate stiu range rover este cel mai vandut suv
A comentat ap3cik (23,590 puncte) acum 11 ani kenel condu un hilux si vorbim dupa....ori la arat ori cu hiluxu e l fel;)am condus eu unu motor de 3.0d parca asa era nu stiu puterea dar cumplu ala nu prea era cine stie ce,in curbe la 50km aveai impresia ca te rastorni motoru troncane ingrozitor si nu avea decat vre 60.000km iar la volan mai stai cum mai stai cat de cat confortabil dar in spate e ingrozitor pe drum drept ici colo un canal sarea lumea in spate zici ca dansa si am stat si eu in spate e obositor si DUREROS pe cand land cruiser e.....wow simti ca,conduci un tren iar la comfort e ca in patu tau personal nu simti groapa nu nimic iar puterea e acceptabila in schimb consumu undeva pe la 15 in oras mers frumos acceptabil pt un suv asa mare cu motor de 3.5D
0 voturi
A raspuns andronescudan (140 puncte) acum 7 ani Iata un raspuns, eventual subiectiv :
Dacia Duster
1.5 dCi 110CP 4x4 Man Laureate

Pret de pornire
11.000 €
Pret model testat
19.240 €
Taxa auto
151 €

http://www.automarket.ro/test-drive/test-drive-dacia-duster-15-dci-110-cp-4x4-59384.html