4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > cum pot inmatricula o masina d...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cum pot inmatricula o masina din italia ?

salutare, vreau sa cumpar o masina din romania dar e inmatriculata pe italia , si tipu care o are nu e proprietaru in acte , are copie dupa buletin la proprietar si actele masinii, el a zis ca din moment ce vreau sa o inmatriculez si asa , masina se radiaza automat din italia ? va rog ajutati-ma sa-mi spuneti ce acte imi trebuie si cum ... ms anticipat
A intrebat meciu02 (2,240 puncte) acum 11 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns seba77 (2,750 puncte) acum 11 ani sal, un primul rand ai nevoie de ,,certificatul de propietate,, unde afirma ca masina nu este ,,gaj, sau garantie unor banci si nu ete data spre instrainare, 2, ai nevoie de siguranta ca propietarul are taxele si impozitele la zi..iar vorbind de asigurare 90% din cele care sunt in RO sunt pe ,,naspa,,!! deci mare atentie !!! iar vorbind de radiere, masina se radiza doar in momentul in care impozitul nu este platit 2 ani de zile, sau propietarul masinii o radiaza..!! dar atentie in ultimii ani cam 90% dintre ei radiaza masinile !!
+1 vot
A raspuns master86 (420 puncte) acum 11 ani Se poate inmatricula,doar sa faci un contract de vanzare-cumparare cu proprietarul.Gasesti pe net o gramada doar sa le completezi,iar la vanzator semnezi tot tu,pe propria raspundere :)
Fii atent sa fie actele complete,altfel te uiti la ea.