4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Dacia papuc 1.9d?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Dacia papuc 1.9d?

As vrea sa obtin cateva informatii despre dacia papuc cu motor de 1.9 diesel, vreau pareri despre fiabilitatea acestui model in primul rand, un consum mediu daca se poate, intretinere.Am inteles ca is doua tipuri de motoare ,de peugeot si de renault ,care este mai fiabil?Modele pe motorina sunt toate 4x4?cum este sistemul de transmisie? Va multumesc!!
A intrebat DTM (2,720 puncte) acum 11 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

8 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani mai bine iti iei unu pe benzina astea pe motorina cam proaste in motoare,mai ales iarna o sa ai multe dureri de cap,4x4 e si pe benzina,nu toate 1.9 sunt 4x4 sunt si cu fata si cu spate etc.

Comentarii:

A comentat mnicudaniel (100 puncte) acum 6 ani bai baiatule eu am 1.9d si am aproape 400.000 de km si nu am probleme cu 4x4 sau pornirea iarna asa c numai vorbi prosti. Si pana acum nici kitul de ambreiaj nu il lam schimbat.Atata timp cat ai grija de un motor si il intretii cum trebuie o sa te tina mult si bine
A comentat bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 6 ani Mai taie din ele...
0 voturi
A raspuns rover_cabrio (23,880 puncte) acum 11 ani daca ai cap iati altceva DACIA ....ma omule eu as alege o alta masina decat acel papuc ! skoda papuc vezi ca sunt niste modele foarte reusite !

Comentarii:

A comentat DTM (2,720 puncte) acum 11 ani nu eu vreau sa-mi iau.pentru un prieten ma documentez.si o skoda papuc la ca bani ar fi??
0 voturi
A raspuns bestgaby (320 puncte) acum 11 ani Salut!
Te sfatuiesc sa iti cumperi altceva ...taicameo a cumparat-o de noua de la un showroom Dacia si pana acum a mancat o gramada de bani ,nu e fiabila deloc.
DACIA PAPUC 1.9D
+2 voturi
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 11 ani nu stiu de ce sariti toti pe dacia k nu e buna ca ,dak ai cap iati alta....dacia papuc 1.9d este o masina pe care poti face bani,e o masina cu care poti sa cari la un pret foarte bun.
Nu sunt 2 tipuri de motorizari sunt doar 2 tipuri de pompe de motorina,originala de renault delphi si cum romanu e inventiv a pus pompa de golf 3 lukas mecanica,mult mai buna decat pompa de motorina de la renault.
Despre intretinere,un schimb de ambreiaj,distributie,filtre,placute,bucsaraie intr-un service autorizat dar nu dacia costa undeva la 2000 de lei,in conditia in care ambreiaju se schimba o data la 150.000 de km sau depinde cum mergi cu ea.
Pornitu de dimineatza iarna nu e chiar asa de negru cum zic unii, pe pompa de renault la a doua cheie o ia sigur,iar pe pompa lukas o ia din prima atat timp cat ai bujiile bune.
Eu iti recomand sa iti iei un papuc 1.9 d atat timp cat faci banuti cu ea altfel nu se merita.
Sper ca ti-am fost de ajutor.

Comentarii:

A comentat bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani sa te  duci intro iarna in targ in vitan sa vezi cum trec pe culoar cate una la 30 de secunde impinse daca zici tu ca o ia la prima cheie iarna
A comentat coostta (39,490 puncte) acum 11 ani sconty nu stiu ce papucuri ai vazut tu,dar eu am la munca 5 si nici unu nu face asa ceva iarna,bineinteles cu schimburile la zi si reviziile la zi.
–1 vot
A raspuns adyshor86 (380 puncte) acum 11 ani Si mai tine cont ca bucsile le vei schimba foarte des, pt k desteptii de la dacia nu au schimbat sistemul de suspensie si motorul diesel e mai greu , bucsile se uzeaza repede, si acest papuc 19D are cutie de viteza de benzina, nu am mai vazut k la un diesel sa pui cutie de masina pe benzina.
+1 vot
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Atat timp cat pui pompa de motorina de pe Golf 3, si ii faci o revizie, pentru carat lucruri este cea mai buna optiune!
0 voturi
A raspuns stoica_mariush (140 puncte) acum 11 ani Ce dreq masini ai avut tu ma d zici ca nu porneste ca.... pai daca iei una harbuita de nspe mi d km la 200 de euro normal ca nu merge.Eu am una din 2006 luata de noua si nu iam schimbat decat cauciucuri ulei filtre bujii si placute si iarna pe minus 25 grade porneste la sfert
0 voturi
A raspuns cip133 (180 puncte) acum 10 ani In legatura cu problema la pornire a motorului diesel la temperaturi in jurul de 0 grade e cauzata in multe cazuri din cauza romanului care in loc sa lase motorul dupa ce il porneste 3 min la relanti sa se incalzeasca el il spriteaza un pic si apoi pleaca la drum .