4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Detalii despre Angel-eyes

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Detalii despre Angel-eyes

Salut! Am un E36 318i si am intrat in posesia unei sume de bani. Cu aceasta suma de bani, as dori sa-mi achizitionez pentru masina un set Angel-eyes si daca pot, sa-i instalez si bi-xenon. Eu, in prezent nu am mai avut nici xenon, nici angel-eyes, deci sunt cam nedumerit. In primul rand, as dori sa stiu cum functioneaza angel eyes-ul pe masina. Porneste deodata cu farurile de pozitie(adica in momentul cand pornesc motorul) si lumineaza odata cu ele, sau se aprinde cand pun faza scurta(deci nu in momentul cand pornesc motorul)?? Si in legatuta cu consumul bateriei, acesta ar afecta serios durata de viata a bateriei, sau nu conteaza prea mult?? Iar in legatura cu farurile bi-xenon, as dori sa aflu cat de mult consuma in plus fata de cele normale si daca, intr-un final, ar merita sa-mi pun pe masina si angel-eyes si xenon(ma gandesc - poate prost - ca ar consuma prea multa energie). Astept raspunsuri si mareri! O seara buna tuturor!!!
A intrebat BrownBear (41,320 puncte) acum 12 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+4 voturi
A raspuns george_2smekeru (7,670 puncte) acum 12 ani poate te ajuta cu ceva :>http://www.bmwforum.ro/showthread.php?15125-DIY-angel-eyes-SMD-welcome-angel-eyes

Comentarii:

A comentat BrownBear (41,320 puncte) acum 12 ani Este util ce mi-ai trimis si iti multumesc! Am aflat,deci, ca se aprinde odata cu pozitiile(ceea ce imi place)si cateva sfaturi pentru montaj.Insa modelul cu care baiatul respectiv a facut acel DIY a fost un E46, eu avand E36 ma gandesc ca nu e chiar acelasi lucru, nu? Multumesc pt raspuns! Mai astept raspunsuri si la celelalte intrebari. Multumesc inca odata !!!
A comentat george_2smekeru (7,670 puncte) acum 12 ani Sa realizezi si tu acea smecherie cand deszhizi masina sa ti se deschida si angelu, e super faza ! :)
A comentat BrownBear (41,320 puncte) acum 12 ani Da, intr-adevar este superb video-ul. Am si eu, pe langa E36 si un E90 si cand opresti motorul,scoti cheia din contact si lasi luminile activate(angel eyes-ul sta aprins), iesi din masia si o inchizi din cheie, observi ca si angel eyes-ul se inchide asa usor, parca ar inchide pleoapele:))). Iar cand o deschizi din telecomanda, isi aprinde singura angel eyes-ul(insa si toate luminile din bord). E foarte frumos efectul. Sanatate!!!
+2 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Xenonul consuma mai putin ca un bec halogen normal.
Angel-eyes se leaga de pozitie si nu iti va afecta bateria.

Comentarii:

A comentat BrownBear (41,320 puncte) acum 12 ani Multumesc! Deci,banuiesc ca am unda verde sa-mi pun ce mi-am propus. Va multumesc, baieti!
A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Cu placere ! Succes !

Cel mai bun raspuns:

+2 voturi
A raspuns Driver09 (49,100 puncte) acum 12 ani O indicatie in + in legatura cu bixenonul.....daca tot iei faruri aftermarket eu personal n as cumpara sa fie 2 faze pe un bec.
Atunc cand folosesti faza scurta vezi ok,dar cand dai lunga atunci in apropiere cam ioc lumina pt. ca se concentreaza sa bata mai departe.
Pe mine ma deranjeaza foarte mult faza asta(de ex. la logan sau fabia2).Daca tot cumperi faruri eu te sfatuiesc sa cumperi cu becuri separate pe lunga si scurta.
Multi im vor sari in cap la faza asta......dar parerea mea e ca nu folosesti faza lunga non-stop...asa ca pe lunga poate ramane halogen linistit.
Asta a fost doar parerea mea...sunt banii tai faci ce vrei cu ei.

Comentarii:

A comentat BrownBear (41,320 puncte) acum 12 ani Sa stii ca exact asta si vroiam. Ma gandesc ca, faza lunga nu o folosesc prea mult(flash-uri si putin la drum lung si chiar isi face datoria becul cu halogen). Insa la E36 nu prea am cum sa-mi pun altcumva decat separat pentru ca, faza scurta se aprinde in farurile din exterior(inspre semnalizatoare), iar pozitia impreuna cu faza lunga se aprind, separat, in farurile din interior(inspre grila motorului). Daca vreau xenon pe ambele faze, trebuie sa-mi cumpar doua becuri pentru faza scurta si inca doua pentru cea lunga. Insa, cum nu prea folosesc faza lunga, o sa-mi las halogenul in continuare. Ms de sfaturi. Sa traiesti!
A comentat Driver09 (49,100 puncte) acum 12 ani Ma bucur ca te a ajutat postul meu.

Alte raspunsuri: (1)

+1 vot
A raspuns justaboydevyll (850 puncte) acum 10 ani driver09 de cand si pana cand e 36 are becuri cu 2 faze adica becuri h4 farul este impartit in 2 lupe cu becuri h7 sau h1 pe faruri de rahat de tuning