4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Detalii/pareri instalatie gpl ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Detalii/pareri instalatie gpl Fratelli ?

Doresc sa imi instalez o instalatie gpl secventiala Fratelli si as dori niste pareri despre aceasta firma "Fratelli" daca mai foloseste cineva sau stie mai multe despre ea .

 Pretul de 2100 lei + montaj si rezervor toroidal , ar fi bun ?
A intrebat cautamapenet (400 puncte) acum 11 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

8 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 11 ani despre instalatie nu stiu daca este foarte buna dar dupa nume este italiana si stiu ca astea sunt bune ,pe ce motor pui ?
0 voturi
A raspuns cautamapenet (400 puncte) acum 11 ani pe 1.4 benzina , motorul de logan.
0 voturi
A raspuns vyrus_20 (24,370 puncte) acum 11 ani incearca si un pret la landirenzo ca parca cu asta  vin ele din fabrica .
–1 vot
A raspuns cautamapenet (400 puncte) acum 11 ani Am montat instalatia Fratelli . Pentru cei interesati sa stiti ca e ok , puterea motorului scade putin , eu trebuie sa ii schimb si bujiile de accea cred ca merge mai greu la mine , in reste e ok .
 Injectoarele sunt Milano , restul nu stiu , in final e ok , la 2100 lei nici nu aveam pretentii de performanta suprema .
 Prima revizie la 1000 km este gratuita.
 Pentru inca 200 lei in plus se poate monta Landi renzo .
0 voturi
A raspuns buboo (140 puncte) acum 11 ani salut!  ai schimbat bujiile? cum merge? ceva probleme ai avut? ce consum ai? te intreb pt ca si eu vreau sa imi instalez o instalatie gpl secventiala Fratelli. ms

Comentarii:

A comentat cautamapenet (400 puncte) acum 10 ani Nici dupa 3.000 km nu am schimbat bujiile si merge super , consum 9-10 % in bucuresti . Am fost si pe autostrada cu ea si se duce in 160km/h usor . Recomand.
–1 vot
A raspuns instalatiigpl (160 puncte) acum 10 ani Recomand instalatia GPL Fratelli, vine cu un calculator gpl cu o legatura OBD II ce autocalibreaza in mers parametri de gaz, un vaporizator puternic, avand un raport Calitate/Pret foarte bun. Si se poate achizitiona si in rate direct in magazin.

Comentarii:

A comentat Maverick.blue (160 puncte) acum 8 ani Personal consider ca aceasta instalatie Fratelli este o porcarie!Am pe Passat 1.6 si sunt total nemultumit de ea.Consumul exagerat de mare la un stil de condus economic cu toate reglajele si parareglajele facute.Oras 15%, in afara intre 11-14% in functie de viteza (90-140 km/h)si clima.Instalatia este TURCEASCA si nu contine decat gura de alimentare de la Milano.Racordurile flexibile sunt de o calitate jalnica,am pierdut zeci de litri de antigel deoarece nu etanseaza si meseriasii in afar a de a strange colierele altceva nu fac.
0 voturi
A raspuns instalatiigpl (160 puncte) acum 9 ani Este probabil vorba de un reglaj fata de stilul tau de condus. Daca treci pe la service se rezolva.
0 voturi
A raspuns Dita (140 puncte) acum 9 ani am montat o instalatie  gaz TOMASETTO  pret 2500 nu asta ar fi problema ci faptul ca de cind am puso numai probleme am avut .Montaju  a avut loc in zetari unde intoarce tranvaiul, nu spun ca ar fi instalatia de vina ci mecanici care au montato in frunte cu sefu care se numeste Laurentiu so luam cu inceputu ,senzoru presiune schimbat de trei ori,reductoru [plaminu] schimbat ,reglata de n ori consum mare se oprea in mers pornea foarte greu,mau trimis la reprezetanta cica ar fi problema mecanica aiureli, in final mia recomandat cineva baieti din vitan pe linga tirg si miau reglato ei si le multumesc si recomand cu incredere Am scri acest comentariu ca sa nu mai pateasca si aiti ce am patit eu,informativa inaite sa va hotariti unde sa puneti

Comentarii:

A comentat Charger8 (100 puncte) acum 8 ani este adevarat ca conteaza cine monteaza instalatia .Daca ii dai unui maseriasi o instalatie proasta tot o face sa mearga si daca ii dai unuia care sa apucat de ieri de azi sa monteze cea mai buna instalatie nu va functiona la parametri reali ai ei.Eu am montat pe vasile lascar o instalatie fratelli cu 1900 lei pe un Logan si merge super bine.