4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Golf III vs Masina ieftina dup...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Golf III vs Masina ieftina dupa 2000, se merita?

Am un VW Golf III 1.9 diesel in doua usi din 1994 si m-am cam plictisit de el, as vrea sa imi iau ceva mai nou, dar nu as pune o diferenta mare de bani. Acum vine intrebarea, se merita un Renault Clio sau Peugeot 206 ambele dupa 2000 tot cu motoare diesel mai mult ca si golful III? Mentionez ca Golful e intretinut si fara probleme tehnice, motor 1.9 SDI, 64cp, consum real testat(plin pe plin)  5,2l la suta.

Imagini atasate

A intrebat Radoo_84 (700 puncte) acum 12 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

+3 voturi
A raspuns Driver09 (49,100 puncte) acum 12 ani In Clio o sa ti troncane toate plasticurile ...iar la peugeot  este problema cu puntea spate ...reparatiile costa foarte mult.
Uite un exemplu de pe alt site:
 Articulatiile bratelor sunt protejate impotriva apei, prafului si noroiului de niste simeringuri si capace de plastic. Acestea imbatranesc si permit accesul agentilor mecanic-corozivi, acestia "lucrand" asupra rulmentilor cu ace. De fapt, cam asta e toata povestea. Solutiile sunt 2:
1. schimbare punte in totalitate si la drum; cost estimativ 4000 lei (fara de TVA, inclusiv manopera);
2. demontare, incarcare cu sudura, rectificare, montare rulmenti noi, montare pe frantuzoaice si la drum; (cost estimativ 1600 lei (fara de TVA, inclusiv manopera); garantia la o asemenea lucratura este de cca 50k.



Parerea mea:daca zici ca functioneaza bine g3 ul tau si esti multumit de cei 64cp mai bine iti mai aduni ceva bani in + si cumperi un golf4 sau o skoda fabia diesel.Dar sa nu te astepti la o fiabilitate ca si la g3 ul tau.

Alte raspunsuri: (3)

+2 voturi
A raspuns bory (7,700 puncte) acum 12 ani ramai la golf!!!!!!!!!! mai strange banuti si aranjeazal putin si nu o sa te mai plictisesti de el
+2 voturi
A raspuns Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani eu zic sa ramai la g3. sincer e o masina de calitate. daca vrei sa o schimbi iati tot un vw , opel ,audi sau skoda. dar eu totusi zic sa ramai la golf 3.
+2 voturi
A raspuns Radoo_84 (700 puncte) acum 12 ani Multumesc de sfaturi, eram tare indecis, cred ca o sa raman la g3 pana mai strang ceva banuti pentru ceva mai bun, astept in continuare pareri, ms!