4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > GPL-sa pun sau sa nu pun?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

GPL-sa pun sau sa nu pun?

Salut,am si eu un golf 4 pe benzina si ma gandeam sa-i pun GPL.Ce parere aveti,sunt adevarate miturile cum ca se duce motorul,una alta,probabil stiti despre ce vorbesc.Astept niste pararei,eventual de la cei care au,vor sa-si puna etc.
A intrebat otonel (680 puncte) acum 12 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani GPL este o investitie buna.Distrugerea motorului este un mit.Intretinerea periodica prin schimbarea filtrului inslataliei este suficienta. De preferat o instalatie secventiala.

Comentarii:

A comentat tavi_cc (15,590 puncte) acum 12 ani Evident ca este o investitie buna ce se amortizeaza proportional cu nr de km parcursi.Instalatia este obligatoriu secventiala(dar nu italienesti deoarece toata lumea se plange de ele) fiind vorba de motor pe injectie.Nu uita sa treci pe la RAR dupa montaj.Succes
A comentat turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Gresit ,trebuie sa fie obligatoriu italienesti deoarece ei sunt experti in asa ceva.Tomaseto,Loreto si multe altele.
Instalarea trebuie sa aiba obligatoriu si omologarea de la RAR inclusa,lucru cu care se ocupa cei care monteaza.
0 voturi
A raspuns tavi_cc (15,590 puncte) acum 12 ani Ei uite ca eu la garaj numai asa ceva am intalnit;persoane nemultumite.Nu zic nu,poate ai dreptate,dar pana acum doar cateva instalatii gpl functionau ok(toate de pe opel astra instalate in fabrica).In rest,numai bine si o zi buna

Comentarii:

A comentat turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani In Italia am avut zeci de masini pe GPL sub mana ,de la cele cu injectie monopunct la V8-uri de sute de cai  si nu prezentau probleme deosebite.Defectele veneau in general de la faptul ca nu toti intelegeau ca trebuie sa aiba si benzina in rezervor pentru pornirea la rece.
In RO cunosc o multime de taximetristi care sunt extrem de multumiti de investitia facuta in instalatia GPL ,in primul rand pentru rarele defecte ce apar comparativ cu motorizarile diesel utilizate in regim de taxi,.
+1 vot
A raspuns otonel (680 puncte) acum 12 ani multumesc de raspunsuri!!

Nu au fost gasite intrebari asemanatoare