4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Imi poate cineva explica ce In...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Imi poate cineva explica ce Inseamna ?!

non risultano iscritte ipoteche . veicolo sottoposto a fermo amministrativo . trascritto provvedimento di fermo amministrativo  in data 11/06/2010 per euro : *57863.12*. Atto di vendita del 26/07/2012 . veicolo con dispositivo antinquinamento .

 

Traducere :

 

nu sunt înregistrate ipoteci. vehiculului supus la detenție administrativă. detenție administrativă transcrise pe 11/06/2010 pentru : * 57863.12 *. Factura de vânzare de la 26/07/2012. vehiculului dispozitiv anti-poluare.

 

nu pot intelege ce inseamna ? la data 10.06.2010 era blocata , si la data de 26.07.2012 a fost deblocata ? sau ce inseamna !?

 

Multumesc

A intrebat Я7B. (700 puncte) acum 11 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Situatia masinii e foarte delicata,daca vrei ca sa o cumperi te expui la risc.
1.Sottoposta administrativo:masina confiscata din cauza neplatirii taxelor,impozitelor ratelor.
2.Atto di vendita in data 26\07\2012 inseamna ca masina a fost vanduta la acea data cate o persoana x,si vanzatorul e firma care a confiscat masina.
Daca vrei sa o cumperi de la persoana x,poate sa fie ok dar sunt unii(ma refer la cel cu masina confiscata,primul proprietar) care platesc ce era in neregula si apoi dau in judecata firma care a confiscat pentru recuperarea bunului.TRebuie sa te interesezi in detaliu daca mai e vreo sansa sa se intample asta si ce drepturi ai dpdv legal.

Comentarii:

A comentat Я7B. (700 puncte) acum 11 ani Problema e ca eu sunt propietarul de la data 26\07\2012 cand am luat masina de la respectivu nu era nimic scris in actul lui de propietate . Cand a venit actul meu aveam scris chestile alea si nu intelegeam . Defapt nici acuma nu pot intelege . Ideea e ca vreau sa o inmatriculez in tara pt ca e motor mic si taxa e foarte mica . Ar putea sa afecteze cumva procesul de inmatriculare ?  Multumesc foarte mult !

Alte raspunsuri: (4)

0 voturi
A raspuns ionica.dsf (3,270 puncte) acum 11 ani eu sunt din italia si stiu exact ce inseamna..masina respectiva a conduso cineva care nu a platit "bollo"este o taxa cum ar fi impozitu.daca nul platesti pentru multi ani iti pune sechestru pe masina daca suma care trebuie platita este mare,,daca e mai mica iti pune fermo administrativo adik respectivul proprietar nu poate sai faca pasaju adik sa o vanda..si respectiv nu o poti inscrie in alta tara pentru ca nuti accepta radierea ei pana cand nu platesti "bollo".
da a fost retinuta sa zicem asa de la data 10.06.2010 iar data 26.07.2012 inseamna ca este fortata sa fie vanduta de catre autoritatile competente ca sasi scoata banii care ii datoreaza la stat.
0 voturi
A raspuns FOCINOLOG (140 puncte) acum 11 ani SALUT .. FRATE  nu ati vb din basme sau povesti . sunt de 7 ani aici in italia .. milano .. ceea ce ai tu acolo este : nu sunt inscrise ipoteci asupra masinii vehicolul este pus sub oprire administrativa in data de  11 ..06..2010 pentru suma de 57863.12 inseamna 57 de mii si de euro  . si sa inregistrat la data de 26.07.2012.. deci tiam scris ca sa poti intelege . masina asta a facut parte dintrun eveniment .. ilegal . care a fost sechestrat de politie si pus sub stop administrativ casa intelegi bine ..  masina nu mai are voie sa circule  este ca si cum radiata .. dupa ce se va plati suma mai sus scrisa masina va fi curata !! si libera cum ar veni . deci credema ca vb cum trebuie .. in italia administratia pubblica inseamna . la legge della chiesa .. adika corpo carabinnieri . si polizia di statto .. politia de stat .. deci masina are ce are .. dar nu te impiedica la inmatricularea ei in bg  in ro ai sa ai probleme .. avand in vedere ca masinile in italia au cam ceva in comun cu persoanele .. adika nu stai cuminte te amendez .. ai multe amenzi sau ai facut ceva ilegal cu masina masina tio pune sub fermo administrativo ceea ce ai tu .. iar cand vii si platesti amenda  ai masina curata .. este ceva cam incurcat ptr mai multe detalii 0762508210 multa bafta

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!Crezi ca in masina aia au fost gasite vreo 30 de kg de droguri si ia dat amenda de 50 de mii?Poate fi confiscata pentru neplata taxe sau rate si poate fi vanduta de cine a confiscato,nu cred ca sta banca cu masini confiscate in parcare.Si ce treaba au culorile de curcani cu masina omului?A scris ca din 2012 e deja pe numele lui,acum vrea doar sa o inscrie in ro.
A comentat Я7B. (700 puncte) acum 11 ani Daca e asa cum spui tu atunci dece conduc masina, dece pot face asigurare legal si dc la data cand am cumparat-o eu am primit toate actele? Numel meu e in certificatu de inmatriculare , am titlu de propietate si imediat dupa ce am primit actele am mers si iau facut revizia(ITP). Masina a fost oprita de carabinieri in trafic si nu au zis nimica de faptu ca nu am voie sa circul cu ea. Nici macar cand am primit actele nu mi sa zis asa ceva. Nu is lamurit nici acuma. Cineva spune ceva altcineva zice ceva si etc. Din ce am inteles daca era cum spui tu nu ar trebui sa fi primit actele in momentul cumpararii!
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani @1071:Daca masina a trecut pe numele unei persoane dupa proprietarul in numele caruia a fost facut sechestrul(nu conteaza de unde ai cumparat-o),inseamna ca da,o poti inmatricula unde vrei si pe ce nume vrei.Daca era sechestrata pe numele unei persoane si tu vroiai sa o cumperi de la acea persoana,atunci nu se putea.
A comentat ionica.dsf (3,270 puncte) acum 11 ani 26.07.2012 este data de cand sa scos masina la o "licitatie" sa fie vanduta in fazaa achitarii de 57mii bla bla bla
poti sa spui cat vrei tu ca nui asa..
nu cred ca esti tu mana in mana cu carabinieri mai bn ca mine...il am pe maresciallo vecin..stiu ce vorbesc.
si daca tot spui ca ai 7 ani de italia eu am dublu..:) salut..
–2 voturi
A raspuns FOCINOLOG (140 puncte) acum 11 ani mam logat o data si am raspuns la o intrebare da vad ca .. o sugeti pe pula la italia de nu mai stiti sa respirati .. pai io stiu ce culoare ai tu ma curcan dezvirginat ,... sa ti trag muie si tine tu saitu  si raspundele la toti .. si date ca te iau in pula miai stricat buna dispozitie curcan paradit ..

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Mestere te-ai scuturat de praf din santier si ai venit aici cocos in spatele tastelor?Daca nu stii de ce mai raspunzi numai ca sa te dai mare ca ai stat in italia si ca stii tu care e diferenta intre carabinieri si alte tipuri de politie,dar la intrebarea omului esti paralel.Pentru cultura ta generala,masinile implicate in evenimente ilegale si considerata probe,se confisca automat si apoi decide politia daca se scot la vanzare sau se caseaza,in cazul in care masina a fost scoasa la vanzare de politie sau de cine a confiscat-o omul o poate cumpara fara nici o problema si poate face ce vrea cu ea.
Ps.Daca tot injuri asa de complex,fa un efort si invata si ceva romana,in afara de aia de la popraca care o scrii tu.
–2 voturi
A raspuns FOCINOLOG (140 puncte) acum 11 ani hehe lumea asta .. bai nene  .. deci eu nu ma ascund in spate nici un fata .. masina o data ce are fermo administrativo .. nu ai voie  sa circuli cu ea in italia  ti se opreste libretto  la primu control de politie . deci daca masina a avut fermo administrativo si nu a fost scos .. nu sa platit ceea ce era de platit nu ai cum sa circuli cu ea .. pe fermo administrativ scrie cand sa pus .. si daca achiti ce e de achitat se specifica ca a fost scoasa ...

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Omul a scris mai sus ca era fermo administrativo inainte de a o cumpara,a cumparat-o in 2012 si acum vrea sa ii faca un schimb de proprietate sau sa o inmatriculeze in ro.(masina e inmatriculata in italia si actualul proprietar nu are nici o problema cu actele si nici probleme la inscriere nu a fost).De aici rezulta ca masina o data circuland in 2012 de cand a fost schimbat proprietarul in italia ca o poate folosi bine merci si in ro sau sa o inmatriculeze aici.