4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Inmatriculare auto adus din ge...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Inmatriculare auto adus din germania?

Recent o cunostinta a cumparat un auto adus din germania, cel care a vandut o i-a spus in felu urmator, masina este adus pe platforma nu are scoase numere provizorii, si facem acte de vanzare cumparare direct pe numele tau.

Zis si facut, sau facut actele, sa scos un rand de numere rosii, sa mers la RAR sa se scoata cartea masinii si sa se scoata certificatul de autenticitate.

Acum urmeaza pasul 2 inamtricularea, sarim peste taxa ca acolo stim cum sa procedam, acum ce ne trebuie noua mai departe in plus fata de toate hartiile normale, trebuie vre o foaie de platforma ceva? el a zis in felul urmator, mergeti la notar si dati o declaratie cum ca masina a fost adusa pe platforma de catre mine cu platforma mea, avem numaru de inamtriculare al platformei lui... aici sunt putin in dubii, daca stie cineva cum se procedeaza, un raspuns va rog..
A intrebat alecsfast (160 puncte) acum 9 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns BV98ERI (54,990 puncte) acum 9 ani In cazul tau acesta trebuie sa intrebi la inmatriculari , ptr ca din pacate nu toti procedeaza la fel.Cunosc mai multe cazuri reale care s-au rezolvat diferit , adica la un vehicol a fost suficient o copie a talonului platformei , atl caz declaratie srisa de mana de cel care a adus masina a rezolvat problema , dar am ajuns si la notar ptr declaratie (inmatriculata la Galati)

Comentarii:

A comentat alecsfast (160 puncte) acum 9 ani ok, ms pt raspuns, dar se rezolva problema pana la urma nu? in cazul in care nu mai dau de vanzatorul vechi (sa zicem ca e plecat inapoi in germania dupa alte masini) pot vorbi cu cineva cu o platforma sa ii dau ceva si el sa zica ca mi-a adus masina?
A comentat BV98ERI (54,990 puncte) acum 9 ani Prima data intreaba la inmatriculari , si le duci exact ce vor !
A comentat Robert-323 (62,980 puncte) acum 9 ani se rezolva stai linistit, si eu m-am lovit de problema asta cu o masina adusa din austria in romania, dupa care am trimis numerele inapoi acolo pentru a fi radiata, iar astia la inmatriculari imi cereau numerele de austria...am facut la notar o declaratie pe propria raspundere ca am adus-o pe platforma si atata tot
0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 9 ani La bucuresti iti trebuie copie dupa talonul platformei.