4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Mai am nevoie de fiscal ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Mai am nevoie de fiscal ?

Buna ziua am cumparat un opel cu un rind de  nr.rosii si vreau so vind mai departe mai am nevoie de fiscal de la primul propietar ?
A intrebat iomar (570 puncte) acum 10 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

10 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns sinculet (3,320 puncte) acum 10 ani mai mult ca sigur cine iti va cumpara masina va dori fiscal ca sa o inscrie...deci trebuie sa ai tu in primul rand ca sa ii poti oferi la randul tau...cand ai cumparat masina nu ti-a dat fiscal?
0 voturi
A raspuns iomar (570 puncte) acum 10 ani O am de cateva zile si nu am loat inca fiscal,dar cat timp este valabil fiscalu ?

Comentarii:

A comentat sinculet (3,320 puncte) acum 10 ani normal ar fi trebuit sa iti dea..ma cam indoiesc ca iti va mai da de acum incolo,daca nu ti l-a dat de la inceput...din cate stiu,si sper sa nu ma insel,30 de zile este valabil..
0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani Pai cand ai luat masina nu a ramas sa iti dea fiscalu ? Fiscalu trebui sa til dea el o bagi tu la tine la financiar si dupa aia il scoti si il dai la noul proprietar .......fiscalu e valabile 30 zile sau pana la sfarsitul lunii (cum e in bucuresti ...diferite sectoare)
0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Da,ai nevoie de fiscal,fa in asa fel incat sa-ti dea fiscalul
0 voturi
A raspuns iomar (570 puncte) acum 10 ani Pai daca sa zicem {el a zis ca cind vreau imi-da}nu imi da fiscal nu pot sa ma buc la primarie si sa cer fisa fiscala pe numele meu si dupa-aia sal dau la noul propietar la care asi vinde masina ? Daca nu vind masina in 30 zile ce fac iara cer fiscal de la el ?
0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani nu ai cum sa scoti fisa daca nu iti da el fiscal , fiscalul team mai zis e valabile 30 de zile sau pana la sfarsiutul lunii cand este scos ....daca a expirat si te duci dupa aia sa o bagi in fisc iti da amenda (nu stiu cat )
0 voturi
A raspuns iomar (570 puncte) acum 10 ani Deci pot sa i-au fisa fiscala de la fostul.. si sa ma duc la primarie si sa trec masina pe mine ca sa pot da fisa fiscala daca o vand mai departe ?
0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani fisa o trece fostul de la cine ai luato si tu cu aia trebui sa o bagi la tine si sa o dai mai departe
0 voturi
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 10 ani te duci la primarie si o treci pe tine si apoi ii dai fiscalul la client.
Masina inca nu e inregistrata nicaieri. Normal nu iti trebuie fiscal daca toate 3 randuri de numere le scoate aceeasi persoana. In cazul tau faci cum ti-am zis mai sus si e ok. Merge 100% Eu asa am facut la 2 masini
0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Trebuie sa-ti dea fiscalul cel de la care ai luat masina,altfel nu poti face nimic