4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Maşina "perfectă" la 1000-15...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

–2 voturi

Maşina "perfectă" la 1000-1500?

Salut băieţi (şi fete, eventual)! O să încerc să explic cât mai scurt şi la obiect. Anul viitor vreau să dau de carnet şi să-mi cumpăr o maşină ieftină atât la preţ cât şi la întreţinere şi consum, şi care să mă ţină cel puţin un an jumătate-doi. Şi cum cunoştinţele mele în materie de maşini sunt mediocre spre bâtă vă cer vouă ajutorul.
Părinţii mei nu-s bancheri sau avocaţi, deci să zicem că bugetul meu e de maxim 1500 euroi.

Mulţumesc anticipat!
A intrebat RzX (220 puncte) acum 9 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns Hugoboss (3,590 puncte) acum 9 ani in primul rand,asteapta sa ai permis. pe urma ti cauti masina. intru-n an de zile se schimb multe..inclusiv pretu la masini

Comentarii:

A comentat RzX (220 puncte) acum 9 ani Ai dreptate aici. Dar vreau să-mi fac o idee despre ce aş putea achiziţiona. Şi totuşi nu cred că se pot schimba preţurile prea radical în doar un an. Zic şi eu...
0 voturi
A raspuns untergraben (11,800 puncte) acum 9 ani Intr-un an se pot schimba multe, mai ales taxa de timbru.In functie de asta se modifica major pretul masinilor.
+2 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 9 ani Invata ia permisu si dupa aia te gandesti ce masina sa iti cumperi poate mai strangi si banii pana atunci.

Cel mai bun raspuns:

0 voturi
A raspuns Lavinius75 (12,170 puncte) acum 9 ani De cedai in galop nu stiu dar nerabdarea ti-o inteleg deplin.Daca in suma propusavrei o masina inmatriculata in Romania si cu timbru de mediu platit ca si optiuni ai masini din clasa mica.Ford KA,Opel corsa B,Fiat Punto,Nissan Micra,Daewoo Matiz...Pe clasa medie doar masini vechi cu multi km si intretinere destul de scumpa.Opel Vectra A si B,Ford Focus mark 1,ceva Daewoo Cielo,Opel Astra g ,Renault Clio,Megane ,toate 97-01..Idea e ca ai de unde alege dar pana atunci invata ,trebuie sa iei permisul.Masini sunt garla .Urmareste anunturile pe siteuri de vanzari si o sa iti faci singur o idee de ce poti cumpara pana in 1500 euro.