4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Masina potrivita?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Masina potrivita?

Am de ales intre 2 masini si nu ma pot hotara. Prima este vw bora din 2001 1.6 16v sedan, adusa din germania, inmatriculata in 2010 in tara, taxa nerecuperata, stare tehnic si estetic destul de ok, fara rugina. Singura problema e ca mi se pare ca intra greu un viteza (in toate) , ca si cum ar fi lipicios schimbatoru. De intrat intra fara probleme doar ca e rigid (sper ca m-am facut inteles). Are schimbat kitul de ambreiaj la 180000 km iar acum masina are 200000. Sa fie o problema oare? A doua masina este un golf 4 din 2003 in 2 usi , 1.6 16v, din germania , neinmatriculata. Tehnic si estetic foarte bun. Ambele au dotari cam la fel: clima, computer bord,esp etc. Bora are in plus volan de piele si incalzire in scaune. Imi doresc o masina care sa nu consume prea mult si sa nu schimb prea multe la ea(nu ma refer la consumabile). Nu sunt casatorit,nu am copii, etc. Deci spatiul mai mic nu este un dezavantaj. Dispun de 3100€ in care vreau sa intre si inmatricularea, acte tot.. Pretul la bora este de 3000 iar la golf 2400, taxa fiind undeva la 260euro. Ce imi recomandati?
A intrebat roman.vladd (140 puncte) acum 10 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Salut!
Cea care se prezinta mai bine estetic si tehnic.pentru bora,daca a fost schimbat ambreiajul,problema poate fi de la cabluri,timonierie schimbator(posibil de schimbat,posibil sa scapi doar cu ungere si verificare).
Golf si bora sunt aceleasi masini,difera caroseria.Verifica pentru fum de ulei,ambele motoare sunt insetate.O verificare amanuntita si alegerea e a ta.
–1 vot
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Cea care mecanic si estetic sta mai bine
+1 vot
A raspuns CRI01 (3,520 puncte) acum 10 ani Salut . Mergi cu amandoua si vezi care te incanta mai tare , in care te simti tu mai bine si alege-o pe aia.Legat de ceea ce ai zis tu ca simti schimbul de trepte ciudat , acelasi lucru l-am simtit si eu la un Golf 4 , 1.4 benzina 2002  , al unui prieten deci nu cred sa fie grav , masina lui fiind verificata si rasverificata de mecanic.Personal , pe nevazute as alege Bora.