Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Masina premium ?

Buna ziua

Sunt interesat de o masina premium pentru statut daca as putea spune asa si ca orice romana as vrea sa merg pe mana nemtilor, audi , bmw, mercedes. Pana in prezent am vrut E-class dar mi s.a pus pata pe Audi , iar in aceasta categorie vad A6. Treaba sta in felul urmator : Evit mercedes din cauza ca mi se pare pt persoane trecute de a 2 tinerete. A6 cred ca mi s.ar potrivi cel mai bine. Ma intereseaza modelul din 2008 2.0 tdi , insa am ceva nelamuriri cu privire la aceasta motorizare , masina fiind destul de grea acest 2.0 face fata gabaritului sau ar trebui sa merg pe 2.7 cea ce nu mi.ar placea din cauza taxelor , chair si asa ma astept sau cel putin banuiesc la 10.000 - 15.000 E intretinere anuala cea ce mi se pare OK pt aceasta masina. Cei 170cp cred ca sunt suficienti pt oras dar nu sunt specialist in domeniu ca sa imi pot da cu parerea. Am uitat sa precizez ca nu ma intereseaza quatro deoarece detin un xDrive care isi face treaba onorabil. Ce cutie sa aleg daca masina va sta in marea majoritate a timpului in oras? As merge pe manuala ca automata am pe cealalta si ma cam plictisesc la volan.

Astept pareri de orice fel poate chiar de la posesorii acestui model , si va multumeac pentru atentie.

Miki.
A intrebat Miki1 (690 puncte) acum 9 ani in categoria Consiliere Achizitie

editat de Miki1 acum 9 ani

Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+4 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 9 ani Pentru statut trebuie sa ai un A6 cu 3.0 .
Pentru oras trebuie Smart nu sedan .
+1 vot
A raspuns Miki1 (690 puncte) acum 9 ani Da m-am gandit si la asta , dar nu pot sa ma prezint la intalniri sau  sa merg cu cineva intr-un Smart + ca este vorba si de orgoliu , nu pot sa conduc o masina ca angajatilor , imaginea este foarte importanta din punctul meu de vedere , iar ca motor 3.0 cred ca este prea mare pentru fataiala in oras , de acea am subliniat acest detaliu si am apelat la voi.
Multumesc.

Cel mai bun raspuns:

+4 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani Audi A6, este A6 daca are 3.0tdi QUATTRO. Am la servici si sa sti ca ma plimb foarte foarte mult prin oras ( Timisoara ) si se prezinta foarte bine, iar un consum foarte bun. Iar cand vrei sa iesi in afara orasului, nu iti sta nimeni la ``discutii``.
2.0 TDI ferestete, gabaritul ei cu un motor de 140 este foarte slabut, iar daca vrei o depasire extraurban la 100km/h + nu o poti face din scurt. Iar QUATTRO de la 3.0 TDI este IMBATABIL. Vrei o masina de imagine, ori A6 quattro ori E class 320 cdi. E class sa sti ca nu este neaparat o masina de peste varsta a 2a. Sincer oricand as alege E class, doar ca este mai scump ca si achizitie. Intretinerea cam tot pe acolo sunt aman2, iar E class ``pica`` mai greu.

Alte raspunsuri: (2)

+1 vot
A raspuns Miki1 (690 puncte) acum 9 ani Multumesc Liquid , am sa merg pe 3.0 nu vreau sa risc cu 2.0 mai ales ca aceasta masina as vrea s-o tin cel putin 5 ani.
0 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 9 ani la cat costa un a6  de 3l iti poti lua una nouo oricand , tot din clasa limuzina , care e peste un sh din 2009 fie el chiar mercedes , as alege oricand insignia sau cruze sau un suv , plus ca cel putin  5 ani nu bagi un leu in ea ! sunt posesor de masina nouo si daca ar fi sa aleg intre o masina nouo si una sh nu as sta pe ganduri ! nu am nici un stres e nouo nu se strica ai garantie , revizii etc  , ai masina la schimb cat o ai in service , etc etc etc  ! nu uita suntem in 2015 mai e putin si apar masini zburatoare , ce rost are sa iti iei din 2008!?

Comentarii:

A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani Nu as da Audi sau mercedes nici din anul 2003-2004 pe un insignia si mai ales CRUZE ( alea fara suparare ``nu sunt masini`` in comparatie cu a6 3.0 quattro sau e class 320 cdi ). Nici macar cu motorizari mai mici. Insignia e un fail al opel-ului, iar cruze......... iese din discutie. Cine cunoaste, stie.
A comentat italianjob07 (40,360 puncte) acum 9 ani parerea ta si a multora probabil , dar nu majoritatea ! poate da , un mercedes din anii 80-90 da ,  nu are moarte dar nu din 2003-2009 ! eu asa vad lucrurile , una nouo in locul unui sh ! .......si ai dreptate pe undeva fiecare cu gusturile lui ! de acolo si expresia gusturile nu se discuta !!! nici raspunsul meu nu avea ce cauta aici ca 'miki1' a intrebat mai mult ce motor sa aleaga , dar mi am spus si eu parerea pe care o sustim pt moment !
A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani Da asa e. Fiecare are parerea lui si stie ce vrea. Eu i-am spus doar din ce ar vrea el sa aleaga, caci un a6 fara 3.0 tdi quattro ( care nu are consumul muuuuuuuuult mai mare ca 2.0 tdi ), caci diferenta o face acel cuplu si 4x4. Iar de mercedes clar e o clasa superioara si fata de a6, dar daca el chiar vrea a6 ( eu conduc a6 3.0 tdi quattro ), aia E. Sunt foarte multumit de ea, dar mercedes are un plus intotdeauna.