4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Merita aceste jante?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Merita aceste jante?

Va salut!

Modelul BBS RS este unu din modelele mele preferate de jante. Insa, parerea mea, cele mai frumoase astfel de modele sunt pe 17". Eu nu doresc sa-i pun masinii jante mai mari decat recomanda producatorul (15"). Insa exista acest PAK Racing de care eu nu am auzit pana acum si de la ei de pe site( http://www.pak - racing.ro/store/#!/~/product/category=4769095&id=20861957  ) pot cumpara replici de BBS RS cu dimensiuni cuprinse intre 15" si pana la 19". Sincer ar fi interesant sa-mi cumpar un set pe 15" INSA aici apar discutiile: MERITA sa cumpar astfel de produse? ATI MAI CUMPARAT SI VOI ASTFEL DE JANTE? 

Merita in comparatie cu unele jante BBS RS originale(raportul calitate/pret e bun???)  

Sunt rezistente? 

Si ar mai fi o problema. Recent, mi-am cumparat 4 cauciucuri noi noute de vara, sunt multumit de ele pana acum si nu as vrea sa cumpar altele. Problema este ca au dimensiunile 205/60/15 adica au un talon mare. Ce ziceti, "se pupa" anvelopele respective cu acele jante replici BBS RS pe 15", credeti ca s-ar potrivi sau ar arata "aiurea" ? Mai mentionez ca jantele respective au 7.5J si ET20. :) 

M-am uitat pe internet la anumite poze cu jante BBS RS pe 15" care aveau cauciucuri cu talon mare si sincer mie nu pot sa spun ca nu mi-au placut. Insa, cam toate masinile care aveau astfel de jante, aveau cauciucuri cu talon semnificativ mai mic (de genul: 195/45/15). 

Care este parerea voastra ??? Merita sa imi iau jantele respective si sa-mi pun cauciucurile mele (cu talon mare) sau nu merita ? 

Va multumesc frumos si ma scuzati ca am scris mult, insa doresc sa intelegeti cat mai bine. :) 

PS: masina BMW E36 318i 1990 

A intrebat BrownBear (41,320 puncte) acum 10 ani in categoria Consiliere Achizitie

editat de BrownBear acum 10 ani

Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

+2 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 10 ani Si eu am vrut sa ma indrept spre aceste jante...dar sunt mai multe dezavantaje:
-sunt neoriginale...deci o sa fie kitch
-o sa fie foarte grele....deoarece nu cred ca contra-fabricatele au aceleasi aliaje ca BBSul original.
-rezistenta foarte slaba.O sa iti faci abonament la indreptat jante.

Parerea mea ar fi sa te indrepti spre ceva SH...chiar daca nu sunt intr-o stare estetica foarte buna si chiar daca sunt mai mari...gen 17 deoarece merg pe e36 cu un talon mai mic.
Caucicurile tale actuale le poti vinde la un pret destul de bun daca le vinzi cu tot cu jante.

Comentarii:

A comentat BrownBear (41,320 puncte) acum 10 ani Multumesc frumos pt raspuns. Deci renunt la idee....nu doresc de la bun inceput sa ii pun de 17 pt ca am citit mai peste tot ca exista si multe dezavantaje cum ar fi distrugerea prematura a articulatiei, suspensiilor, vibratii f puternice de la orice mica denivelare si cum in bucurestibsunt mii de gropi....nu merita. Multumesc inca o data de raspuns Alex. O zi buna!

Alte raspunsuri: (1)

+1 vot
A raspuns Maniak22 (11,000 puncte) acum 10 ani Mai bine mai strangi un banut si iti iei originale. Replicile astea le vei sparge imediat.
P.S. Am avut si eu jante modulare OZ Mito pe 18 cu cauciucuri cu talon de 35 pe pisica dar nu le-am indoit ca erau originale.

F*CK YOU FAKE WHEELS!! :)))