Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Merita masina?

Un prieten vrea sa cumpere o masina noua si sa vanda cea actuala.
 
Este un BMW 520d din 2001, la 250.000km reali, motorizare buna, ce ar putea sa strice ar fii injectoarele ca restul este schimbat in in nu de mult 2-5 ani (pompa de presiune inalta, pompa de apa, ect.).Pana acum nici nu a vrut sa-mi vinde(ca nu vrut sa-mi vinde o masina proasta), dar acum o luna a facut o reparatie majora, si daca as fii intereasat poate acum mi-ar da.
 
De intretinut, nu pot sa zic ca a pus un accent mare, dar la schimbari de ulei si filtre a folosit materiale de calitate.
 
Interior ara bine (piele, climatronic ect), afara este cam uzat, cu mai multe lovituri minore, dar nu arata semn de rugina. Estetic nu este chiar frumos, dar se poate folia.
 
Pretul pentru mine ar fii 2500 euro (altfel 3000). 
 
Pro ar fii ca 2500 eruo nu este mult, consuma numai 6.3l/100km, are un confort ridicat (am mers cu el), SI CEL MAI IMPORTANT ca o sa stiu starea exacta a masinei. M-a si atentionat ca s-ar putea ca va trebui sa schimb injectia in 2-3 ani.
 
Contra: exteriorul arata destul de urat, dar se poate aranja cu refoliere (inca 600-1000 euro), Poate va fii mult de intretinut??? sau mai de graba iau un Mazda 6 cu 3500?
 
Voi ce parere aveti?
mersi
A intrebat ScienceNerd (1,070 puncte) acum 9 ani in categoria Consiliere Achizitie

editat de ScienceNerd acum 9 ani

Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani 6,3 litri ora?Ori sta accelerat la 4000rpm ori e tractor...poate per 100km.
A comentat ScienceNerd (1,070 puncte) acum 9 ani scuze:  6.3l/100km

2 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns radu4tuning (2,850 puncte) acum 9 ani parerea mea, nu se merita, are uzura mare, dupa cum ti-a zis si omul care stie masina ca urmeaza sa pice anumite piese la ea inseamna bani bagati, fiind masina premium o sa fie scumpe deci o sa te complici cu piese reconditionate sau ieftine si proaste si o sa ai probleme, comportament tipic romanesc, cumperi o masina care la vremea ei era foarte scumpa, acum a ajuns ieftina tocmai din cauza celor care n-au bani s-o intretina si tot asa, mazda aia pe alta parte o sa fie mai ieftin de intretinut, mult mai ieftin, mai bine o mazda 6 in stare buna decat un bmw seria 5 obosit...ti-a mai raspuns cineva la o intrebare de acum cateva zile, mazda e cea mai buna alegere si din punctul meu de vedere, am avut modelul ala, acum al modelul urmator si stiu ce spun
+1 vot
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 9 ani Diesel din 2001 cu 250000km sa fim seriosi,sigur are si alte probleme,mai bine mazda decat bmw

Nu au fost gasite intrebari asemanatoare