Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Merita schimbul?

Salutari.Am o dilema: Sunt posesorul acestei masini  http://smart.anunturi-auto.4tuning.ro/anunturi-auto/masini-tunate/smart-fortwo-599-11627732.html si am o varianta de schimb cu masina asta http://opel.anunturi-auto.4tuning.ro/anunturi-auto/masini-second/opel-vectra-1-6-11542034.html si sa ofer o diferenta de 700euro. Credeti ca se merita? Masina lui are si parbrizul crapat + ca estetic nu sta prea bine .Recunosc estetic nici a mea nu e usa de biserica dar pe partea de motor si articulatii e impecabila (a mea). In schimb de a lui nu stiu ce sa zic,am mers un pic cu ea , nu se simte nimic dubios, trage mult mai bine in comparatie cu a mea dar cel putin km sigur nu sunt cei reali la ai lui ( mi-am dat seama mai ales din faptul ca pe el nu l-a interesat niciodata cati km are a mea :)) ). Voi ce spuneti ?
A intrebat figo_jr2008 (2,560 puncte) acum 11 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns pauloi (8,310 puncte) acum 11 ani daca iti place si simti tu ca e mai buna ca a ta si se merita atunci schimb-o dar mai negociaza,oricum arata mult mai bn ca si a ta...
+2 voturi
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 11 ani golful pare destul de aletgat si uzat,  multe elemente de exterior sunt adaugate ulterior si revopsite. motorul de 1.4 este criticat pt consum exagerat de ulei si combustibil si pentru performante slabe. nu fa schimbul, mai ales ca vrea diferenta.
–1 vot
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 11 ani se merita dintr-un punct de vedere si nu se merita din alt punct de vedere. Golful acela e pus la 2800 euro iar valoarea lui reala este undeva la 2300 maxim. A ta este pusa la 2500 dar valoarea ei este de 1500 maxim plus ca 206-le nu are ACsi ESP si este mai veche cu 4 ani. Pe de alta parte, motorul este cel mai slab calitativ de pe golf 4 si are numai 2 usi.  Nici motorul de pe 206 nu este cel mai bun. Daca era motorul de 2.0 hdi nu se merita sa il dai. Eu as face schimbul.
+1 vot
A raspuns ms99ass (5,440 puncte) acum 11 ani De ce sa dai un Peugeot diesel pe un Golf 4 benzina si sa mai dai diferenta? Ai pus botul la vrajeala cu ,,consum de 8% la motorul  1.4 benzina''? Eu nu inteleg aceasta situatie. Ori vrei sa te scapi de masina, ori iti place golful, dar dupa parerea mea, e cam kitsch-tunning, fara suparare pt proprietar daca citeste ce am scris, dar cam asta e adevarul. Daca era stoc, poate ca altfel stateau lucrurile.
Mai cauta alte masini!

Comentarii:

A comentat SWAT1982 (8,870 puncte) acum 11 ani Te-am scos de un - .Altii nush ce gandesc...in fine daca masina e din vag gata e cea mai smechera.In general golf pe benzina= varza.Unii traiesc in lumea lor...cred ca 1,4 consuma 6% in oras cum auzisem un samsar care incerca sa prosteasca un cuplu,probabil abia casatorit.Imi venea sa ma bag eu si sa ma duc cu el in proba si sa-l las in padure pe undeva.
A comentat ms99ass (5,440 puncte) acum 11 ani mersi:D
Eu nu sunt de conceptia ca doar vag-urile sunt bune. Am avut si alte masini, nu doar vag-uri (bmw-uri, alfa romeo etc).
Nu ala care minte e de condamnat, ci ala care crede minciuna! Nu poti obliga pe nimeni sa nu isi supraevalueze masina in toate privintele atunci cand vrea sa o vanda. Cei care cred prostiile samsarilor isi merita soarta...

Totusi, sunt si motoare pe benzina VAG care sunt renumite pt fiabilitate, dar si pt performante (1.8 turbo, 2,3V5, 2.8V6). Insa in acest context, nu isi au locul aceste motoare!
Raman totusi la parerea ca nu merita schimbul!
+3 voturi
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Nu stiu ce vedeti asa de rau pe partea estetica la Golf, totusi este din  2002! Motorul de 1.4 benzina de pe Golf este cel mai prost motor produs de VW,  consuma lejer 8.5-9%(mers normal) si 12+%(cu talpa grea), motorul aceste este recunoscut ca un consumator inrait al uleiului,  in rest pe partea de bucsaraie nu am cum sa ma pronunt!

Masina ta daca este in stare buna, doar sa vrei sa scapi de ea, altfel nu inteleg de ce ai da-o pe un golf care o sa te scape de bani, fiindca stim toti  ca acel motor are consum de 6%in oras si sub 5% afara!