Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Mini sau Beetle?

Salut as vrea sa aud o comparatie intre Mini Cooper si Vw Beetle,referitor la costuri intretinere,consum si fiabilitate.Astept pareri..poate sunt si persoane care au avut ocazia sa le conduca.
A intrebat Sebiku (3,670 puncte) acum 10 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani Costuri intretinere Mini e mai superior :D ... consum VW  mai bun , fiabilitate Mini :D dar sa afli exact Ar trebuie sa-ti raspunda  niste Femei .. :D eu am condus ambele modele Mini chiar are viata :D .. Beetle Este pentru copii de 18 ani care doar ce au luat permisu:D
0 voturi
A raspuns Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani costuri intretinere mini mai scump asta am vrut sa zic :D
0 voturi
A raspuns Sebiku (3,670 puncte) acum 10 ani As vrea sa stiu ce consum au si daca au probleme specifice, tinuta de drum etc.
0 voturi
A raspuns Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani pentru clasa lor au consumuri destul de marisoare .. de la 7 % in sus , si tinuta de drum e ok stau chiar bine pe sosea  spre deosebire de un sandero sau ford fiesta sau opel corsa masini dastea din gama lor , mini si beetle sunt peste ele ... dar celelalte specificate mai sus sunt mult mai ieftine la piese si au consum si mai mic ... deci mini si beetle sunt gama de top din categoria asta ! .. iti recomand mini oricum :D chiar daca e mai pretentios si decat beetle !