4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > nu am inapoiat placutele de in...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Nu am inapoiat placutele de inmatriculare proprietarului precedent?!

BUna ziua! Cand am achizitionat masina avea numere de inmatriculare preferentiale. Eu cand am trecut masina pe numele meu trebuia sa trimit placutele inapoi la proprietarul precedent. INsa nu am facut acest lucru. Ce probleme pot sa am ? A trecut deja aproape 2ani. POt sa am probleme in viitor din cauza asta ?

Va multumesc pentru raspunsuri.
A intrebat cricerom (2,040 puncte) acum 11 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

–4 voturi
A raspuns bobo2013 (15,590 puncte) acum 11 ani o sa te dea in judecata si o sa platesti daune morale si iti va intocmi dosar penal
0 voturi
A raspuns bory (7,700 puncte) acum 11 ani Nu patesti nimica! Cand ai inscris masina nu ai fost cu numerele sa ti le taie, la politie? Daca ai fost la politite nu iti face nimica. Nu conteaza daca sunt preferentiale sau nu!
–3 voturi
A raspuns bobo2013 (15,590 puncte) acum 11 ani te amageste te asigur eu e mare belea pe capul tau eu am trecut in faza asta si acum am inca am ,,coada'' adica  am primit 3 ani cu suspendare si am dat 10000 roni proprietarului sa nu ceara pedeapsa cu executare la cei 3 ani de pusucarie
+2 voturi
A raspuns BV98ERI (54,990 puncte) acum 11 ani Cel mai probabil vechiul proprietar deja a comandat placute noi.Pastrarea se refera in primul rind la disponibilitate,nu numai placutele in sine.
0 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani cum sa ti faca dosar penal ? probabil nu lea oprit el , daca platea pt ele nu era valabile decat un an, si ce plm ca nu ai circulat asa cu ele ai fost si le ai predat la politie , macar sa te cheme la tribunal ( ceea ce nu se va intampla) spui ca ai intrebat la acte auto ce trebuie sa faci sa inmatriculezi masina ca nu sti ca e prima masina si asa ti au spus alea si tu asa ai facut , ele ti au facut tot dosarul ti a spus unde sa te duci si ce sa faci , ce naiba !!!! sa si puna alte numere ce dreq e nebun ii recomand SPL ( sug pula)
0 voturi
A raspuns bobo2013 (15,590 puncte) acum 11 ani 20 de ani de pusucarie iti da.....:)))) am glumit in tot ce ti-am scris  nu iti face nimeni nimic dar nu e frumos daca te-ai inteles asa cu omul sa nu i le trimiti sunt niste table si atat eu am avut o masina cumparata de la un prieten si m-am inteles cand am vandut-o la o boarca de taximetrist sa mi le inapoieze dupa ce inmatriculeaza masina....si numere s-a facut... nu a mai raspuns la tel...ce a facut cu ele??? le-a batut pe casa poate k altceva nu are ce...i-am dat eu prietenului bani de alta taxa de preferentaile si gata s-a rezolvat....bafta!!!!

Comentarii:

A comentat cricerom (2,040 puncte) acum 11 ani ...nu era frumos nici faptul ca mi a tras teapa si era sa raman pe drum cu masina sau mai rau sa fac un accident si sa omor pe cineva! Eu eram corect cu el...credeam ca si el este un om corect...dar am uitat un lucru esential:...traim in ROMANIA! Mersi pentru raspuns. Apreciez.
A comentat bory (7,700 puncte) acum 11 ani Ca sa iti dea tie numerele trebuia sa plateasca ca le pastra. Cand te duci sa inmatriculezi o masina iti cere numerele pe care le avea masina respectiva si ti le taie!!!
0 voturi
A raspuns bobo2013 (15,590 puncte) acum 11 ani daca zici ca te-a tepuit inseamna ca intr-o oarecare masura te-ai razbunat....asta e voi stiti mai bine ce a fost intre voi acolo si ce ati  vorbit.... dar ce ai patit cu masina povesteste-ne ca sa mai invatam si noi din greselile altora...asta daca vrei sa povestesti daca nu concluzia e clara ...nu se intampla nimic daca nu ai inapoiat placutele fostului proprietar ...am prieteni care  politia nu le-a oprit placutele dupa ce au inscris masinile le au si acum in garaj....de ani de zile....