4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > o masina la cumparare poate fi...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

O masina la cumparare poate fi inmatriculata pe un judet si certificatul fiscal sa fie pe alt judet?

Masina este inmatriculata pe un judet si vanzatorul mi-a spus ca certificatul fiscal care o sa-l primesc de la el este pe alt judet.  Se poate ???
A intrebat adriano995 (350 puncte) acum 12 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns col (43,630 puncte) acum 12 ani

editat de col acum 12 ani

Din ce an este masina?

Comentarii:

A comentat myker22 (27,370 puncte) acum 12 ani si cateodata nu ma pot abtine, in loc sa te uiti in legislatie ii spui sa isi cumpere alta masina, esti de mare ajutor, uite cam cum ar fi trebuit sa fie raspunsul tau:
+4 voturi
A raspuns myker22 (27,370 puncte) acum 12 ani Art.13. - (1) Autovehiculele si remorcile se înmatriculeaza permanent sau temporar la autoritatea competenta în a carei raza teritoriala proprietarii îsi au domiciliul, resedinta ori sediul, în conditiile stabilite prin reglementarile în vigoare.
din acest articol eu inteleg ca daca ma mut din bv in tm am obligatia de a inscrie si masina in tm, daca nu o fac, si uit sa imi platesc impozitul, certificatul fiscal eliberat din tm va arata ca nu am datorii la stat... raspunsul este ca se poate, dar certificatul fiscal trebuie eliberat din judetul in care este inmatriculata masina, sau proprietarul trebuie sa inmatriculeze masina in judetul in care isi are domiciliul/resedinta actual/a. masina fiind inscrisa in alt judet el este luat in evidenta si acolo, putand deci sa scoata 2 certificate. toate astea inseamna ca proprietarul nu si-a platit impozitul sau nu vrea sa faca un drum pana in judetul in care are inscrisa masina sa scoata certificatul fiscal de care ai TU nevoie.

Comentarii:

A comentat adriano995 (350 puncte) acum 12 ani mersi myker22 pt. raspuns. Chiar mai lamurit. Stima
+1 vot
A raspuns col (43,630 puncte) acum 12 ani

editat de col acum 12 ani

Spor la cumparare

Comentarii:

A comentat myker22 (27,370 puncte) acum 12 ani consecinta logica este sa ceara certificat fiscal din judetul in care e inmatriculata masina, stai linistita, logica iti este inca necunoscuta, nu ma astept la progrese prea mari din partea ta...
0 voturi
A raspuns cheluu (170 puncte) acum 12 ani Vanzatorul este proprietar in actele masinii(carte si talon)?Daca este intermediar trebuie sa iti dea 2 fiscale de la proprietarul din actele masinii si de la el,daca este proprietar in actele masinii si si-a schimbat resedinta in alt judet trebuie sa iti dea fiscal din judetul unde este inmatriculata masina