4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > o parere!!!!!!!!!

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

O parere!!!!!!!!!

Am vazut ca s-a aprobat legea aia cu 90 de zile pt masinile inmatriculate in alte state, dar am citit ca daca esti proprietar trecut in certificat poti sa mergi fara probleme. Masina mea este inmatriculata pe numele lui tata in Spania iar eu am o procura tradusa in romana prin care imi da dreptul sa circul cu ea. Intrebearea este daca o sa am probleme din cauza asta ca in acte este trecut tata nu eu? Voi ce ziceti, merge sa le zic o vrajeala deaia ca tata e acasa si am luat si eu masina la o tura in caz ca ma prinde Garcea? astept parerile voastre.
A intrebat laurentiu.ionut18 (6,000 puncte) acum 12 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns george_2smekeru (7,670 puncte) acum 12 ani Mergi fara probleme daca ai procura. E ca si cum taicatu ar fi in tara si ai procura de romania , si maine vrei sa pleci din tara. Nu te opreste nimeni si nu iti zice nimeni nimic. Asa ca mergi fara probleme. Aceasta este parerea mea.
0 voturi
A raspuns flaviupodina (13,770 puncte) acum 12 ani Atata timp cat procura e pe numele tau (ma rog, al tatalui tau...) n-au bulangii ce sa-ti faca, poate fi inmatriculata masina si in Zimbabwe! Domnu' Borbely, nu asta e solutia la inmatricularile pe bulgaria, ca oricum mintea romanului o sa gaseasca o portita pe langa absolut orice lege referitoare la inmatriculari in alta tara. JOS TAXA!!! asta e solutia!!!

Comentarii:

A comentat vwvento (49,280 puncte) acum 12 ani Mintea cretina a romanului ne va baga mai rau in cacat, invatati sa faceti ceva nu sa fugiti ca...
A comentat flaviupodina (13,770 puncte) acum 12 ani la ce te referi mai exact, romanule?
0 voturi
A raspuns markushell (1,420 puncte) acum 12 ani mergi fara probleme, dar asteaptate de cum te-a vazut Garcea sa te si opreasca,
actele sunt "ok"
drum fara probleme

Nu au fost gasite intrebari asemanatoare