4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > pareri despre ford mondeo 2001...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Pareri despre ford mondeo 2001 ?

vreau sa imi cumpar un ford mondeo 2001 2,0 L , 145cp,benzina , si vreau sa stiu ce parere au alti despre masina,cat de buna poate fi si ce probleme pot avea?
A intrebat flojalingeorge (1,910 puncte) acum 11 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat flojalingeorge (1,910 puncte) acum 11 ani sa specific ca e si automat.

2 Raspunsuri

–3 voturi
A raspuns Antonoiu (1,260 puncte) acum 11 ani Daca vrei sa-ti dai foc la bani :D Treaba ta, eu am un prieten cu un ford mondeo din 2001 pe motorina si cam a inceput sa bage bani in ea..si nu putini, a lovit-o frontal, iar costurile de reparatie s-au ridicat f mult comparativ cu un vw, opel etc. Orienteaza-te mai bn spre ceva nemtesc sau japonez , parerea mea. Tu alegi, dar fi atent ce iti iei, ca nu iei cate una in fiecare zi.

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns CRI01 (3,520 puncte) acum 11 ani Am avut Ford mondeo 2001 , dar tddi si manual .Ce pot sa-ti spun, din pct meu de vedere , din modul in care am intretinut-o si cum am mers cu ea in 6 ani :
- parti nasoale : vopsea proasta comparativ cu alte marci si la anul ei , piese ceva mai scumpe la fel comparativ... , mecanicii cam bajbaie la ele (in general) , cutia de viteze mici probleme treptele 1 si R (la automata nu stiu sa fie probleme) chiar si dupa schimb ulei ,inchidere centralizata o ia razna in special cand vine vremea rece si cam asta imi aduc aminte ...
-parti bune : confort deosebit si o tinuta de drum impecabila, manevrabilitate ,directie fff precisa ,articulatie  buna, chiar si fata de alte marci mai cu pretentii,spatiu la interior mult, consum deosebit de bun, fara probleme cu senzori, module electrice ,electronice ,martori,motor sa bazaie ,caraie sau alte tampenii, etc.
In 6 ani am schimbat in afara consumabilelor pompa injectie, bielete,fulie vibrochen.Nu este foarte cautata ca si marca, la revanzare nu o sa-ti fie foarte usor, trebuie sa te gandesti si la aspectul asta,dar repet a mea era diesel .Este o masina buna, daca ai noroc si te insoteste si cineva care sa inspecteze atent poti gasi masini ingrijite , pentru ca in general mondeo are renumele de ''a nu-ti lua ca am auzit eu ca e prosta ca e nu stiu cum...''.Bafta!!