4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Peugeot 206 1999-2001 vs Golf ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Peugeot 206 1999-2001 vs Golf 3?

Iau carnetul acum si vreau sa-mi iau o masina care sa coste putin, sa consume putin, taxa mica. Ma gandeam la un Peugeot 206 din 1999-2000, dar si la un Golf 3. Ce variante mai am? Pana in 1500E. M-am uitat pe mobile.de, masini ieftine, comparativ cu astea din Romania, mult mai ieftine. Merita sa fac achizitia de acolo?
A intrebat Marikos (240 puncte) acum 11 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns alexcristi (8,830 puncte) acum 11 ani si cat te ajunge drumul,taxele de drum+inmatricularea ei... mai bine iti iei de aici si nu te complici atat
+1 vot
A raspuns Claudiu318 (1,770 puncte) acum 11 ani Golf 3 masini bune,piese ieftine la magazin si la dezmembrari si usor de intretinut.

Cel mai bun raspuns:

+8 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Subscriu si eu la ce a fost scris mai sus,nu se merita sa cumperi din afara,mai ales cu taxele astea care cer pe un motor de 1,6 bani cat ar trebui sa plateasca un vapor cu motor de 2000 litri.
Cat despre achizitie,personal iti recomand golful.De ce?
Piese bune si ieftine pe toate santurile,masini rezistente si foarte ok pentru incepatori,acum depinde si ce cumperi si de la cine.
Despre peugeot,cu riscul sa primesc minusuri de la posesori sau fani,nu iti recomand 206 in nici un caz.Ca aspect nu imi place mie,dar pe partea tehnica,eterna si omniprezenta punte spate,care daca nu ii bagi un borcan cu vaselina la cateva luni te lasa cu rotile in urma,e chiar scumpa de schimbat si e enervant la jumatate de an sa te chinui cu borcanul pe sub masina.
Motoarele de la 206 sunt in felul lor bune,dar exagerat de pretentioase si consumul nu e cel mai ok pentru clasa masinii.
Ca solutie alternativa si daca te incadrezi in pret,iti recomand si o skoda fabia,masina ideala pentru orice incepator as spune eu.Design frumusel,rezistenta ok,piese nici scumpe nici ieftine,dar fiabilitate si feeling excelent.
Spor la alegere si cati mai multi km fara evenimente.

Alte raspunsuri: (4)

+4 voturi
A raspuns Driver09 (49,100 puncte) acum 11 ani Mare atenti la golf3 la rugina...in special la praguri si hayon,in rest is ieftine de intretinut si fiabile.
+1 vot
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 11 ani foarte bune golfurile 3,foarte fiabile usor de intretinut!
+1 vot
A raspuns vldmx (2,950 puncte) acum 11 ani Nu conteaza de unde cumperi,cat timp cumperi ceva intretinut.
La banii astia nu cred ca gasesti un golf 3 inmatriculat.
Ai putea sa te orientezi catre opel corsa b,consuma si putin,piesele sunt ieftine si taxa nu te omoara.
La banii astia o gasesti inmatriculata si fara mari probleme.
Decizia e a ta .
0 voturi
A raspuns oxi3 (16,990 puncte) acum 11 ani golf 3 sunt f bune nu consuma mult piese ieftine atentie la rugina la aripi langa prag haion ai putea la bani astia sati iei si un opel astra f la fel sunt f bune si ca intretinere consum sau fiabilitate dar si la ele trebuie sa ai grija la rugina la pasaje spate si praguri si la bani astia gasesti inscrisa aici decat sa o iei neinscrisa