4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Renaul Clio Symbol dCI 2007

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

–1 vot

Renaul Clio Symbol dCI 2007

Tocmai am vaz pe la un bloc vecin un Symbol din 2007, cu 89000km, ac, com bord, proiectoare, revivii la repr, carte serv, etc... E penultimul model...Masina o fol in princ la "naveta" urbana (serv-acasa)... Masina arata impecabil, fara pic de rugina(am analizat atent) si astea sunt masini de "folosinta" adik tin.... Am facut scoala tot pe un Symbol dci (cred k era 2006), masina de noua luata si in o luna aprox cat am stat p ea a ajuns de la 17000 la aproape 55000 (si nu era masinas tinuta cu blandete - va dati seama fiind de scoala...).

Intrebarea se adreseaza mai mult posesorilor, dar si cunoscatorilor... Idea e k la tabla, vopsea, polasticele de interior(cat am obs prin geamuri) arata k noi...Ink nu am sunat proprietaru, dar m`ar interesa sa stiu dak face figuri dupa un anumit nr de km... La ce ar trebui sa fiu atent?
A intrebat phanes (6,580 puncte) acum 12 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+4 voturi
A raspuns attyka2007 (6,960 puncte) acum 12 ani motorul de 1.5 dci are probleme cu injectoarele! In rest masina ii buna, chiar si consumul,am avut kangoo dci, si si la caroseria aia mare nu trecea de 7 consumul.  bine...mie nu-mi plac renault urile din cauza materialelor folosite la interior(palstice ieftine) dar asta e parerea mea....
+3 voturi
A raspuns mecarm (10,840 puncte) acum 12 ani Pai de injectoarele si pompa de injectie te vei lovi negresit.Turbosuflanta este iar foarte vulnerabila la acest model.
+4 voturi
A raspuns answ3r (5,430 puncte) acum 12 ani la o masina asa ma veche as recomanda opel, pt ca sunt ieftine piesele.o masina sh cu ceva km si ani sigur se va stica.zic opel pt ca dupa parerea mea au cel mai bun raport pret calitate.