4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > sal ,mi'ar fi de ajutor cateva...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Sal ,mi'ar fi de ajutor cateva pareri

vreau sa imi spuneti daca se merita sa imi aduc masina din tara  pe teritoriul italiei si sa circul cu ea.deocamdata nu am rezidenta .as putea sa am probleme cu politia locala.asigurarea romaneasca m'ar scoate din belele,ma refer daca produc un accident (care ar fi procedurile). multumesc anticipat
A intrebat yokoy (830 puncte) acum 12 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat Xcsgenius (2,220 puncte) acum 12 ani titlul intrebarii e de toata jena. cum vrei sa isi dea userii seama ce intrebare ai din acel titlu? de ce nu ai pus ceva de genu: Pot sa circul cu masina inmatriculata in Ro pe teritoriul Italiei? asa era mai bine si la subiect.
A comentat yokoy (830 puncte) acum 12 ani sincer colegu mi'ai fi fost de ajutor cu un raspuns concret nu cu o critica
A comentat Xcsgenius (2,220 puncte) acum 12 ani stiu ce spui dar si mie mi-e mult mai usor sa raspund la intrebari daca titlul intrebarii e concis si la subiect.numai stima.
A comentat yokoy (830 puncte) acum 12 ani tot nu mi'ai spus parerea ta, continui pe aceeasi linie

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Po-ti sa umblii cu masina inmatriculata in Romania in Italia atata timp cat ai platita asigurarea, itp-ul.
Procedurile sunt la fel ca si in Romania.
.
Salut
:)

Comentarii:

A comentat yokoy (830 puncte) acum 12 ani ms mult LiquidTW pt raspuns si ca nu ai fost deranjat de modul cum am pus intrebarea,asa cum a fo deranjat colegu :)))
A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Pai eu stiu ca aici este o sectiune in care raspunsurile trebuie sa ajute acea  persoana care pune intrebarea, nu sa ii atragi atentia, iar daca i-o atragi, macar dai un PS acolo dupa si raspunde-i corect ;))
Nu ai pt. ce
.
Salut
:)
+1 vot
A raspuns Xcsgenius (2,220 puncte) acum 12 ani parerea mea s-ar putea sa ai probleme in caz de accident deoarece asiguratorul pentru a putea plati dauna trebuie sa inspecteze masina, deci s-ar putea ca cei de la asigurare sa nu vor sa plateasca doarece nu stiu circumstantele in care s-a produs accidentul.

Comentarii:

A comentat yokoy (830 puncte) acum 12 ani multumesc pt raspunsul tau si e de luat in considerare
0 voturi
A raspuns vyrus_20 (24,370 puncte) acum 12 ani yo circul in spania fara probleme . nu vad ce probleme ai putea sa ai in italia. asiguarea este valabila in toata uniunea europeana.

Comentarii:

A comentat yokoy (830 puncte) acum 12 ani ma gandesc la ce a spus Xcsgenius.cu asiguratorul
A comentat yokoy (830 puncte) acum 12 ani as fi vrut un rasp de la cineva care a avut accidet pe tert italiei spaniei etc si sa imi zica cum a procedat