4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > salut ,as dori sa mi spuneti c...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Salut ,as dori sa mi spuneti ce parere aveti, se merita?

intentionez sa cumpar un x6 din 2009, din afara, la pretul de 15 mii euro, masina are 280 mii km ,propietarul mia zis ca consuma ceva ulei,ce parere aveti se merita?Si cum se poate remedia problema cu consumul mare de ulei, la un x6?
A intrebat butterfli (1,130 puncte) acum 10 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns DjVip3r (11,920 puncte) acum 10 ani Depinde cat de mare e acel ceva consum de ulei, ca nu cred ca vrei sa segmentezi un X6.
+1 vot
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 10 ani Pretul e extrem de mic. Ascunde ceva defecte grave.

Comentarii:

A intrebat butterfli (1,130 puncte) acum 10 ani in categoria Consiliere Achizitie cum se poate verifica masina la cumparare?
–1 vot
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani parerea mea sa nul iei ,pe langa ulei cred ca mai are si altceva
0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Pretul este mic,sigur ascunde si alte defecte,nu-l lua
+2 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 10 ani are pret de volan pe dreapta,si cei care au dat minusuri mai sus nu cunosc valoarea de piata probabil,daca iti consuma ulei va trebui sa il  segmentezi cat de curand probabil si o sa coste cateva mii dar si asa totusi e bine,vezi sa nu aibe si alte hibe pe la motor
0 voturi
A raspuns Siri01 (2,230 puncte) acum 10 ani Se spune ca de obicei daca un lucru suna prea frumos ca sa fie adevarat , de cele mai multe ori ,,,asa si este.Chestille astea cu ocazii , cu o dau sa scap mai repede , sau are doar aia o nimica toata se face , le-am fumat de mult timp.Personal m-am lovit de asa ceva si nu-mi mai trebuie , si nu la o masina de ''enspe'' ani si 1000 de euro.Deci un pret mic , ascunde ceva nereguli .Bine acum sa nu cazi in extrema cealalta :)) .Si nu uita vorba aia cu nu e prost cel care cere ci ala care da. ;)Bafta!