4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > salut. ce parere avetzi de chr...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Salut. ce parere avetzi de chrysler grand voyager dintre 2003-2006??

salut. ce parere avetzi despre chrysler grand voyager dintre anii 2003-2006. motor de 2.5 diesel. cutiile automate cum sunt?

Imagini atasate

A intrebat andreipusha (1,690 puncte) acum 10 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns renalex (1,080 puncte) acum 10 ani sal,am avut si eu sunt superbe si rezistente daca o antretii la timp ulei filtre si sa nu ati bati juc de ia cutie automata la an 2003 e cam  uzata depinde cu sau facut schiburile si intretinerea la cutie dar te sfatui manuala mai sigur

Comentarii:

A comentat andreipusha (1,690 puncte) acum 10 ani dar cele automate sunt stricacioase sau trebuie doar itretinute?? cele manuale sunt in 5 sau in 6 trepte?? de tras motoarele cum trag??mie imi cam place sa fug, as avea cu ce??
A comentat tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani ai cu ce sa fugi, merge foarte frumos, si se infige foarte bine pentru marimea ei. Daca chiar iti place sa fugi asa de tare, eu iti recomand cutie manuala, care are costuri mai mici de intretinere fata de una automata. un convertizor de cuplu (ambreiajul cutiei automate) s-ar putea sa-l gasesti doar original si la o caruta de bani, insa un kit de ambreiaj (cutie manuala) il gasesti pe toate drumurile si costa mult mai putin...Motorul e bomba, daca ai putina grija de el, va avea si el foarte multa grija de tine... probleme de electronica nu sunt cunoscute la modelul asta, intr-un cuvant, o masina destul de reusita in clasa ei.

Alte raspunsuri: (1)

0 voturi
A raspuns andreipusha (1,690 puncte) acum 10 ani multumesc mult