4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > schimb auto.. procedez bine sa...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Schimb auto.. procedez bine sau nu?

salut

detin un fiat marea 1,9 td 1997, imatriculata pe bulgari, cu ceva optiuni pe ea si acte expirate, si am o oferta sa o schimb cu un opel vectra A  din 1993, motor de 2000 benzina imatriculata pe romania are ceva optiuni, ce sa fac sa o schimb sau nu?
A intrebat fiatma (1,750 puncte) acum 11 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+4 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Singurul motiv pentru care e rentabil schimbul ar fi ca opelul este inmatriculat si implicit scapi de imaginea de "smecher fara asigurare", care circula cel putin la mine in oras. Spun singurul motiv, deoarece mie imi place modelul Marea, dar si acel vectra este o masina buna pana la urma. Depinde in principal de tine. Plimba-te putin cu ambele pe rand si trage linie, gandindu-te care iti face mai multa placere sa o conduci.
+2 voturi
A raspuns zsolti215 (9,550 puncte) acum 11 ani Salut,parerea mea este ca opel-ul are un raport calitate-pret mai bun...si la intretinere e destul de convenabil.sper ca tiam fost de ajutor

Cel mai bun raspuns:

–1 vot
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 11 ani Opelul e altceva fata de Fiat. Are costuri de intretinere mici dar un consum mare si comfort mic in comparatie cu fiat-ul. Dar e un schimb corect. In sensul ca valoarea Fiat-ului in starea actuala, inscrisa la bulgari si cu acte expirate este aceeasi cu valoarea Opel-ului. Eu zic sa faci schimbul. Totusi opelul e inmatriculat, poti sa ii faci actele la tine in oras, e altceva. In caz de accident esti relaxat dar cu fiat-ul nu prea. Stima

Alte raspunsuri: (2)

0 voturi
A raspuns dantg_00 (460 puncte) acum 11 ani .1 cai pe ro....2 fiatu cand a fost masina...si 3 e si pe BG

Comentarii:

A comentat fiatma (1,750 puncte) acum 11 ani asa e ... dar ma gandesc si la consum de la vectra A ca are motor de 2000 benzina!!
+1 vot
A raspuns dildododo (1,330 puncte) acum 11 ani merita din plin schimbul pentru ca motorul de pe vectra a este unul extrem extrem de fiabil.acum depinde si de starea masinii.