4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Se merita un 320d in defavoare...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Se merita un 320d in defavoarea unui 318i?

Este vorba despre E46 320d si E46 318i modelele fara facelift. Tin sa precizez ca nu voi face foarte multi km cu masina pe an.M-ar interesa in mod special un 318i dar am auzit ca ar consuma foarte mult, iar despre 320d am auzit ca ar fi cam scumpa intretinerea fata de cea a 318i-ului.Voi ce ziceti, care ar fi alegerea cea mai buna?
A intrebat AlinMotru90 (2,810 puncte) acum 12 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns myker22 (27,370 puncte) acum 12 ani mda, dupa cum credeam, pui cam multe intrebari legate de bmw, dar nu vii cu ceva concret, adica sa te fi hotarat la 2 masini, sa ne dai detalii cu dotari si starea in care se afla. chiar nu inteleg ce vrei sa aflii de la noi. ce vreau eu sa spun e ca daca m-ar interesa pe mine aceste doua masini, as cauta pe forumuri pareri pro si contra, nu ar dura mai mult de 20 de secunde sa scriu pe google pareri e46 320d si e46 318i, mai mult ca sigur primele pagini afisate vor fi de pe forumuri si as afla tot ce as vrea despre modelele respective, tu de ce nu o faci?

Comentarii:

A comentat AlinMotru90 (2,810 puncte) acum 12 ani Pentru ca am facut-o deja.M-am uitat pe toate forumurile insa sunt pareri diferite.Nu vreu sa ma grabesc sa cumpar masina pentru ca vreau sa fiu sigur ca fac o alegere corecta deoarece nu dispun de foarte multi bani.De aceea va tot stresez cu o gramada de intrebari legate de aceste modele.Vreau sa ma documentez cat se poate de mult in legatura cu aceasta masina.Nu cred ca e un lucru rau in asta.Imi pare daca te-am deranjat cu intrebarile mele.O zi faina sa ai! :)
+4 voturi
A raspuns dany2good4u (39,820 puncte) acum 12 ani sincer,ca o simpla parere personala,eu as alege 320d.
–3 voturi
A raspuns myker22 (27,370 puncte) acum 12 ani nu m-ai deranjat, am crezut ca ajung parerile celor de pe forumuri bmw. oricum, eu as merge pe un 320i, cam acelasi consum, si a luat premiul pentru cel mai bun motor cativa ani la rand, daca nu atunci 318i pentru simplul fapt ca nu vei baga atatia bani ca intr-un diesel, fie el si bmw, dar asupra oricarui model te-ai hotara, cauta unul cu carte de service.

Comentarii:

A comentat AlinMotru90 (2,810 puncte) acum 12 ani Multumesc pentru lamurire! :D
+4 voturi
A raspuns MMihai (11,970 puncte) acum 12 ani e46 diesel fara facelift = multi ani deci multi km pt ca cine cumpara un diesel si merge cu el de unde rezulta ca sigur cat timp este la tine vei avea probleme cu una sau mai multe din urmatoarele  : pompa de inalte, turbo, injectoare, ambreiaj sa nu mai punem motorina proasta de la  noi
varianta cea mai buna daca nu mergi asa mult ar fi un benzinar pe care il cumperi si mai ieftin si nu vei trece prin probleme de genul cum ar veni altii au mers si si-au facut treaba cu ea iar acum cade la tine care faci 10-20mii pe an bagi cat nu face