4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > se merita un clk270 cdi

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Se merita un clk270 cdi

salutare se merita un clk270 cdi anu 2003 masina are si cateva dotari nu prea multe piele gri pachet crom,scaune electrice,cutie manuala 6+1 124.000 km,masina este avariata reparatia costa undeva la 500-700 de euro...NEINSCRISA pret.2500 euro

dupa cate am vazut eu se vede k taxe de inmatriculare este de 7500 de euro(asa sa fie?)
A intrebat chinto_boss_ro10 (2,420 puncte) acum 12 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani salut.problema ta cea mai mare o sa fie taxa de prima inmatriculare care te  ajunge f mult. eu de exemplu am renuntat la taxa de inmatriculare pt ca depaseste valoarea masini...

Comentarii:

A comentat chinto_boss_ro10 (2,420 puncte) acum 12 ani pai taxa este undeva la 7500 d euro...u dak ai renuntat ce alta varianta ai avut?bulgaria?dak se baga legea cu circulatu de numai 90 de zile pe an ce ne facem?
A comentat Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani eu imi cumpar frumos acte si am terminat problema....
akm ma mai gandesc sa recarosez sau sa schimb doar seriile motor si caroserie.
A comentat chinto_boss_ro10 (2,420 puncte) acum 12 ani pai seriile motor si caroserie se pot modifica legal dak ai numai actele?si cu o recarosare as zice k ar merge ptr k e legal dak ai o masina lovita si actele in regula dar und se gasesc asemenea masini?
A comentat Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani problema sta in felu urmator, daca cumperi o masina lovita pt recarosare atunci ca so recarosezi trebuie sa pastrezi macar motoru de la aia lovita. in caz contrar nu se poate face o recarosare legala.
exista si o a doua varianta... cumperi doar actele cu tot cu serii motor si caroserie si nr de inmatriculare cu tot tacamu de acte. te duci la cnv care stie sa schimbe bn seriile motor si caroserie  si esti rezolvat.dar a doua varienta este ilegala....dar o practica multi.
acte auto sau masini avariate pentru recarosare cu tot cu acte se gasesc in general pe la dezmembrari auto.
eu deja am gasit undeva acte..
A comentat Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani ,masina ta cat de mult e avariata?
A comentat chinto_boss_ro10 (2,420 puncte) acum 12 ani este o f putin avariata..nu e inca a mea...vreau sa o cumpar asa cum este dar dupaia k so inscriu pe ro,as avea nevoie de acte k sa nu mai platim taxa de prima inmatriculare de 7500 de euro...cu serii modificate nu prea mas implica nu prea e genu meu...:)...in cel mai rau caz crec ramane varianta cu BG...una avariata cu motoru ok....nu prea snt sanse..
A comentat Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani mai am si alta ideie. cauta un configurator pt taxa auto si fa calculu acolo. si pe urm te orientezi. masina nui prea veche si are si o norma de poluare buna . doar ca motoru e mare.
succes
+1 vot
A raspuns Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani asta e adevarat. se gaseste acest model mai rar la dezmembrari..mai ales sa mai aiba si motoru bun. dar nici cu bulgaria nu teasi sfatui.daca da astia legea ai so patesti urat de tot.
mai bn  tiai lua o masina deja inmatriculata si gata.
nare rost sa te complici asa cum am facut eu.

Intrebari asemanatoare