4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Se merita un TiCO?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Se merita un TiCO?

salut.am gasit un TICO la 2000 ron cauciucuri de iarna cat de cat intretinuta. ce ziceti pt oras se merita ?ce probleme pot intampina la daewoo tico ?
A intrebat mosumosu (8,050 puncte) acum 11 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

8 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 11 ani desi multi spun ca decat sa isi ia tico mai bn merg pe jos eu zic ca pentru romania cat si pentru vremurile din ziua de azi un tico pentru bucuresti e super eficient...
La 2000 de lei eu zic sal iei...probleme apar la cele pe carburatie,se infunda mereu jiglerele dar se curata foarte usor iar la cel pe injectie socul electric e arhicunoscut:)
Bafta la achizitie!
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 11 ani Acum sa nu te astepti la ceva rezistent. Dar dupa cum ai spus tu, prin oras este..... ok. Oricum piesele nu sunt scumpe.

Salut
!
+1 vot
A raspuns bc-16-xox (20,030 puncte) acum 11 ani multi ar alege matiz dar se inseala tico pt oras e f bun iar ca sa mergi aproape moka iti pui si gpl pe el si te plimbi de te plictisesti se merita la 20 d mil.....
0 voturi
A raspuns BrownBear (41,320 puncte) acum 11 ani Salut!
La acei bani, eu zic ca merita! Pe urma important este sa ai grija de ea, consumabilele schimbate la timp, sa tratezi tabla de rugina daca are, piesele nu sunt scumpe si se gasesc.
Sper sa fie si cat de cat bine intretinut.
O zi buna!
+1 vot
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Pentru 2000 de ron, merita. Daca nu are rugina este un plus major. Piese ieftine, intretinere si mentinere in circulatie ieftine, consum mic. Daca ai nevoie de o masinuta de oras, ia-o.
0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani la 2.000 ron iti iei un scuter mai bun,ce pretentii mai ai,daca merge masina bine cat de cat eu zic ca se merita,consuma putin si e ieftin de intretinut
–1 vot
A raspuns dany2good4u (39,820 puncte) acum 11 ani eu zic ca meritA....
+1 vot
A raspuns lawrentziu18 (9,790 puncte) acum 11 ani ai o poza cu masina sa o vedem si noi? daca nu mai ai alta masina si nici bani sa iti iei una mai buna clar se merita. mai bine sa mergi iarna cu tico la caldurica decat sa stai prin stati de autobuz.