4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > SE OCUPA CINEVA CU INPORT SH D...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

SE OCUPA CINEVA CU INPORT SH DIN GERMANIA SAU CINEVA CARE A CUMPRAT MASINA DE ACOLO ???

vreau sa cumpar masina din germania ( evident sub pretul din romania)   exista fre un site cu anunturi locale la nemti ca  ca am cautat si inafara de mobile si autoscout nmk   . cum se scot numere galbene ?    se gasesc masini ieftine in targuri  ( ex de targuri) ?     sau faza cu tva     ( am inteles ca majoritatea samsarilor nu platesc TVA in germania deoarece suntem piata unica si  daca cumpar de la samsar platesc  tva in ro este adv?   cum poti verifica daca are tva  platit     a loat cineva tepe de genu??   >daca cumpar masina din vitan cu numere rosi   trebuie sa fac vanzare cumparare si sa imi dea fiscal   ( adica samsaru" sa o declare la inpozit obligatoriu nu?
A intrebat bertone_cox240 (850 puncte) acum 11 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

9 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns Maniak22 (11,000 puncte) acum 11 ani Sunt si alte site-uri dar nu are rost sa te complici ca site-urile ce le stii tu sunt cele mai mari si sunt oferte destule. De exemplu pe mobile e trecut la unele pretul cu tva si fara tva, adica daca o iei din Germania o iei la un pret mai mic daca vrei sa o inscrii in Romania sau in alta tara inafara de Germania.
Acasa nu platesti nici un TVA. Daca te intereseaza masini anunta-ma ca am un prieten in Berlin ce se ocupa cu asa ceva.

Comentarii:

A comentat arcasul (100 puncte) acum 11 ani salut,
ma intereseaza o masina din germania. ziceai ca ai pe cineva la berlin.
mai e valabil? ce conditii sunt?
mersi
A comentat alezy (100 puncte) acum 10 ani salut,
Si pe mine ma intereseaza o masina din germania. ziceai ca ai pe cineva la berlin.
mai e valabil? ce conditii sunt?
mersi
+4 voturi
A raspuns URY2 (3,600 puncte) acum 11 ani pai nu cumpara masini din vitan,mergi in germania cu cineva care cunoaste,altvel vei plange dupa bani,vezi ca si in germania romanasii dau tepe,grija mare.
+5 voturi
A raspuns rover_cabrio (23,880 puncte) acum 11 ani de ce vorbiti ma daca nu stiti ?

prietene , iti cauti masina pe siturile respective , sunt diverse persoane care fac Germania

numere galbene se cumpara de la GHERETE cum sunt la noi cu acte auto , nu se plateste NICI un TVA ..se face un contract intre tine si parcul AUTO bineinteles pe contract se trece un pret MAI MIC din care parcul plateste TVA si tu achiti masina la pretul la care va intelegeti !

de exemplu DAI pe masian 11000 euro , ei o sa treava 7000 sau ceva de genul ! SUCCES nu ai cum sa iti iei teapa !

acolo nu sunt targuri , sunt numai parcuri auto dai de fel si fel si fel de masini ....ideea e ca nici o data socoteala de acasa nu se potriveste cu ce este acolo ! daca esti hotarat un prieten pleaca JOI in MUNCHEN sa isi ia masina ..poti apela la ajutorul lui !
0 voturi
A raspuns bertone_cox240 (850 puncte) acum 11 ani rover_cabrio daca nu te deranjeaza  lasa si mie un mesaj pe   mail bertone_cox240@yahoo.com     cu cat a dat prietenu tau pe masina si cat la dus drumu cu tot cand vine     si de la ce autohaus         +++++ autohausuri bune am auzit ca sunt prin nunberg  ( ar fi o strada numai cu autohausuri   asa am auzit de un prieten care este stabilit in DE cu serviciul )+++++   faza cu tva deductibil   am vazut pe blog la geroge buhnici .ro   da trebuie firma etc      ati vazut si voi pe *******   gen un 320 2009 in sus   la 12 mii   mai ieftin ca la autohaus   si dasta mam gandit cu    tva la nemti neplatit adica netto      sau fel d  fel de masini  de 2 3 ani  la preturi mai mici ca in germania ( e o ""smecherie"" undeva    bn cu km dati inapoi  pe nesimtite   ,,
–1 vot
A raspuns paulNRO (3,700 puncte) acum 11 ani gresit ...strada de care zici tu din nurnberg cred k e strada cu cele mai scumpe masini second hand din germania..dak urci mai sus spre koln sau aachen  gasesti mult mai ieftine..dak kiar vrei s iti iei o masina buna la bani putini incearca in belgia,cam la 200 km de koln,ex wv golf 5(2007)tdi 61 230 km  6900 euro
+3 voturi
A raspuns URY2 (3,600 puncte) acum 11 ani de aceea va spun,mergeti cu cineva care face des germania,o persoana serioasa,de dat cu parerea sunt multi,succes.
+2 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani daca nu e euro 4 eu zic sa iti cumperi una de aici,taxa e destul de mare + drumu,si daca vrei sa ii dai in judecata dureaza multe luni bune si in timpu asta nu te poti folosi de masina decat 90 zile cat ai numere,tva platesti doar daca o cumperi de noua din reprezentanta/fabrica,nu mai e cu "vama" la masinile din uniunea europeana cum era inainte daca la asta te referi,acu daca aduci o masina provenienta non-ue  gen din america/japonia etc platesti "tva"/"vama" 25% din pretu masinii parca.si oferte bune cu adevarat e greu sa gasesti pe net ,pt ca majoritatea sunt luate si e pacat sa te duci atatia km pe vorbe,mai bine te duci cu cineva care stie treburile iei ziaru frumos te duci la om acasa vezi masina,etc
+2 voturi
A raspuns bertone_cox240 (850 puncte) acum 11 ani da asa pe la nemti   nu sunt anunturi gen pe la benzinari supermaketuri sau mall           la autohaus nu cred ca sunt asa ieftine si oriqm germania e mare si trebuie sa pleci la sigur    unele parcuri sunt iesite din comun  cu preturi de 2 3 ori peste valoarea masini         daca nu gresesc nunberg e la granita si acolo sunt  numai romani rusi turci   ........
0 voturi
A raspuns ionnn (180 puncte) acum 9 ani Efectuez transporturi in Germania pentru adus masini  cu urmatoarele facilitati:
1.deplasare la adresa ,daca aveti o masina gasita pe net. Pentru accesare siteuri auto ,pe plan local ,am net de la Aldi talk.
2.deplasare pentru achizitionare de numere provizori si asigurare
3.Pentru a pleca acasa si cu ceva in portbagaj , sambata si duminica deplasare cu masina mea la targurile din zona pentru cumparaturi.
Alte detali :transportul se face un microbus Mercedes mixt ,4 persoane plus sofer ,in spate spatiu pentru bagaje ,dormit aragaz, sunt vorbitor de limba germana .Un exemplu de traseu de aproximativ 1600km ,intrare pe la Pasau ,se urca prin orase pana la Breman si se coboara pe alt traseu inapoi la Pasau ,se poate face si un traseu in functie de ofertele gasite pe net,dar este imposibil ca ,clientul sa nu gaseasca dupa 1000 si ceva de km masina dorita  , in conditile in care nu vom folosi autobahn si vom merge doar prin localitati.
Pret persoana 270 /eur  , in limita a: 0 -1600 km parcursi pe teritoriul Germaniei .In aceasta marja de km ,se pot face cautari si in Olanda.
Pentru rentabilitate deplasarea  se face cu 4 clienti.Pentru cine nu se grabeste ,exista posibilitatea sa va insotesc la intoarcere , bineinteles dupa ce toti clienti au cumparat masini.
Contact Paun Ion
0732422211
Oferta se completeaza cu urmatoarele facilitati:
4.Transport catre Germania Belgia, Olanda autoturism pe platforma   (pentru romani care lucreaza in aceste tari si vor sa  foloseasca  acolo masina personala ,inmatriculata in Romania )  
5.Transport  autoturism pe platforma , ruta Germania ,Belgia,Olanda-Romania.
Platforma folosita poate transporta o singura masina.