4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Se poate inmatricula o masina ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Se poate inmatricula o masina din Germania fara Fahrzeugbrief ?

Am gasit o oferta buna in DE, dar nu are Brief-ul mare, se poate inmatricula la noi asa ? O declaratie pe proprie raspundere sau ceva ? Sau se poate merge in Germania la un serviciu de inmatriculari si sa scoata inca unul, sau sa verifice daca e in regula masina ?
A intrebat DjVip3r (11,920 puncte) acum 10 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat cristianlesca (100 puncte) acum 7 ani Salut si ieu a. Luat o mașină din Germania si plus de asta am si matriculato acolo dar ce so.       An tâmplat  am venit cu ia pe roti în  România      și am uitat brifu mare acolo și am sunat unde l-am  uitat dar a fost tipat la gunoi  și ieu nu mai am drept să merg an Germania ca am interdicție ce pot face cu mașina și matriulez aici

5 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns maffiaxxl (850 puncte) acum 10 ani Salut

Fara Brief mare(CIV la noi) nu se poate.
Trimiti proprietarul actual sa faca rost de Brief, daca nu vrea el atunci merg tu la Strassenverkersamt si rezolvi tu.
Iti trebuie contract de vanzare cumparare, si eventual sa stii unde se afla acuma Brieful daca sa pierdut sau ce sa intamplat.

Stima

Comentarii:

A comentat DjVip3r (11,920 puncte) acum 10 ani Multumesc.

Si daca proprietarul este firma (autohaus) ? Aceleasi proceduri ?
A comentat maffiaxxl (850 puncte) acum 10 ani Salut

Daca e Autohaus e alta treaba se ocupa cineva acolo si rezolva .
De unde vrei sa aduci masina ce oras ca daca e langa mine te ajut eu.

Stima
A comentat DjVip3r (11,920 puncte) acum 10 ani Buna, din Reinstedt este autohaus-ul si se cheama Bessler Maschinen und Autoteilehandel.

Spune express in anunt ca nu are Brief, dar, daca se poate scoate inca unul, de ce nu-l scoate :)) ?
A comentat maffiaxxl (850 puncte) acum 10 ani Salut

Il suni si zici ca ai interese de masina numai va iti trebuie numere rosii , si daca iti ofera ajutor acolo atunci cumperi masina.
Numere rosii iti da daca ai si Brief-ul mare daca masina este curat , pierdut Brieful numai atunci iti face pe loc duplicatul.

Stima
A comentat catalinracaru210 (100 puncte) acum 7 ani Bună ziua! Am pierdut actele mașinii sunt stabilit în Germania ce pot face? Vă rog dacă știe cineva să-mi dea un răspuns
+1 vot
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 10 ani fara brifu mic mai mergea dar fara cel mare nu,eu zic sa stai in banca ta,sa nu te trezesti ca e masina gajata cine stie pe unde sau alte surprize.
0 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 10 ani normal merge fara probleme cu o declaratie pe propria raspundere la notar ca ai pierdut cartea ( briful mare) dar cum sa spus si mai sus daca e pe la politie , banca , etc si se dovedeste ca nu e pierdut de tine ?!!!?
+1 vot
A raspuns nelutzu_nelutzu (4,650 puncte) acum 10 ani salut,o oferta buna si tocmai la autohaus?,ai grija, vorbeste cu el inainte,spune-i ce te "doare"...problema e ca cine stie cum a ajuns auto la el si pe unde e ramasa cartea,daca nu era ceva grav fi sigur ca avea el cartea si nu mai era pretul de oferta....fi foarte atent ce intrebi si cum pui problema,banii sunt ai tai,dar tine cont- pe astia cu  autohaus nu ii intereseaza decat sa ia ieftin si sa vanda scump...bafta....
0 voturi
A raspuns DJ37KLA (930 puncte) acum 10 ani Stiu pe cineva care a inmatriculat o masina adusa din afara doar cu niste declaratii notariale, acte ale masini originale nu a avut. Daca cunost un notar te rezolva el imediat.