4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Sfat achiziție prima masina?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Sfat achiziție prima masina?

Hei. Sunt incepătoare și sunt in căutare de o mașină sh buget : 3500 4000 €. Nu ma pricep deloc la mașini și aștept sfaturi de la voi. O sa conduc aceasta masina pe oraș, de la munca acasa si pana la lidl , ocazional in afara orasului, deci recomandarea multora este benzina. Dacă e și GPL și mai convenabil. Am cercetat site urile de mașini la acest buget și cam ce imi place ar fi: Kia ceed, Seat ibiza sau leon, Skoda fabia II, Opel corsa D, Opel astra h. Dar citind despre ele fiecare au cate un plus sau minus, unele mai mari altele mai mici,depinde de motorizări din cate am văzut..unele motorizari sunt reusite,altele praf... Știu ca nu trebuie ea am multe așteptări la acest buget dar totuși.... As dori un sfat de la posesori sau cunoscatori. M ar interesa intreținere ieftina, consum mic? Probleme generale?? Ar fi mai buna una din Germania sau Romania??
A intrebat Laura03 (120 puncte) acum 1 an in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns olixandru (660 puncte) acum 1 an Buna, tot ce ai enumerat mai sus sunt modele vechi, cu motorizari vechi, dar cea mai fiabila de acolo este Kia Ceed.
Eu ti-as recomanda o masina mai mica de oras, cu costuri mai mici, foarte fiabila, o gasesti pe benzina si GPL pus din fabrica, nu ulterior, este Hyundai i10 cel fabricat dupa anul 2014 pana in prezent.
0 voturi
A raspuns Amezew (140 puncte) acum 1 an Si Opel Corsa D este o masina buna , mai ales 1.4 benzina , are si consum bun , dar are si cai (100) iti faci treaba cu ea