Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Subwoofer auto?

http://www.motorvip.ro/produs/subwoofer-amplificator-auto-blaupunkt-basspack-2011-box-pachet-de-bass-   vreau sal pun pe un ford mondeo casetofon original se aude bine oare? ..ce parere aveti?
A intrebat manuka69 (2,340 puncte) acum 11 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani

editat de vwvento acum 11 ani

Acest subwoofer iti vine cu statie pentru el deoarece puterea CD player-ului ORIGINAL este de maxim 17w RMS!
Vei avea mai mult bass, dar nu te gandi ca va stramba tabla pe masina deoarece nu o  va face pentru ca masina ta este sedan si e mai greu cu sedanurile la distribuirea sunetului!

Vei avea mai mult, iar pentru urechea ta cred ca va fi destul de bun, asta in conditiile in care nu ai mai avut ceva de genul, ti se va parea ceva extrem de bun, dar cu timpul te vei plictisi de plaja redusa de frecvente pe care o reda si vei vrea mai mult!

Comentarii:

A comentat manuka69 (2,340 puncte) acum 11 ani este modelu hatchback..deci ar trebui sa se auda in toata masina nu doar in portbagaj
0 voturi
A raspuns looshian (2,120 puncte) acum 11 ani il poti pune dar playerul tau original sigur nu are iesiri rca si o sa-ti mai trebuiasca un filtru hi-low care costa in jur de 30 ron. e usor de montat si este absolut necesar. eu am filtru de la SAL si sunt multumit.

Comentarii:

A comentat manuka69 (2,340 puncte) acum 11 ani asta stiam. dar vream sa vad parerea altora ? daca se aude cat de cat .sau nu se merita investitia. masina este hatchback
A comentat looshian (2,120 puncte) acum 11 ani sincer nu l-am auzit. l-am vazut doar expus intr-un magazin si nu mi s-a parut cine stie ce. adica te poti orienta spre ceva mult mai bun cu un mic efort financiar. eu mi-am luat SH un Pioneer TS WX-301 cu statie Magnat Power bull (nu mai stiu ce model) + cabluri cu 350Ron si sunt multumit. de ce nu incerci si varianta asta?
0 voturi
A raspuns Luigyy90 (4,370 puncte) acum 11 ani Am ascultat subwooferul dar nu la statia cu care este la vanzare parerea mea e slab chiar si pentru un hatchback incearca mai degraba la sh ceva mai bun . Cu o statie care sa duca macar 300 w rms

Intrebari asemanatoare