4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > SUV mic de familie?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

SUV mic de familie?

Trebuie sa.mi schimb masina iar variantele ar fi : GLA, X1, Q5 si Evoque. Credeti ca merita aprox 40.000€ un asfel de exemplar ? Il voi folosi in majoritatea timpului in oras. Pentru nevolie mele nu cred ca as avea nevoie de cava mai mare pt ca am doar un copil iar cu portbagajul destul de mic cred ca m.as putea descurca. As opta pentru o motorizare diesel si cutie automata, iar tractiunea 4x4 dar nu neaparat tinand cont ca garda la sol al aceator modele nu este foarte mare. Care credeti ca ar fi cel mai comfortabil dintre aceste modele?
A intrebat Miki1 (690 puncte) acum 8 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns untergraben (11,800 puncte) acum 8 ani De ce SUV pentru "majoritatea timpului in oras"?.....
Tinand cont ca sunt masini noi,tine doar de gust iar parerea ti-o poti face singura print test-drive-uri.....iti place,dai banul o cumperi:)
+1 vot
A raspuns Lavinius75 (12,170 puncte) acum 8 ani Sincer cred ca vrei sa arunci niste bani pe modelele enumerate.Nici unul nu se preteaza la oras,sunt gurmande iar diselul in oras il macini pe turatii si viteze mici.Dar asta e o parere personala.Nu merita sa dai banii astia daca ai optiuni mai ieftine Ai mers pe marci germane scumpe si pe o britanica frumoasa.Pt oras sincer as alege ca si SUV un Hyundai Ix 35,un Mitsubishi ASX,sau chiar o Dacia Duster.Daca practicabilitatea este prima alegere atunci nu arunca bani pe marca.Altfel,daca vrei doar ceva frumos,scump si sa-i "rupi gura lu vecinu'"mergi pe Evoque,e bine construit si e frumos.Mult succes.