Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Targ auto?????

Va salut baieti.Doresc sa imi cumpar o masina peste vreo 2-3 saptamani si din sfaturile primite ar fi sa o iau din romania si inscrisa RO dar intrebarea mea este....Ce targ auto ma sfatuiti sa vizitez?nu ma intereseaza sa fie al mai mare sau mai stiu eu ce...al mai bun targ auto adica in vreo 3ore de umblat sa gasesc ce imi doresc in acel targ nu sa ma plimb toata ziua si sa nu gasesc mai nimic!

Masina vreau sa fie opel astra caravan benzina 1.6 8v 75cp sau 16v 101cp modelu pana in 98!
A intrebat ap3cik (23,590 puncte) acum 11 ani in categoria Consiliere Achizitie

editat de ap3cik acum 11 ani

Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns luxi (5,720 puncte) acum 11 ani eu iti spun targu de unde mi.am luat eu masina. Ala de la brasov de la tarlungeni. Depinde ce masina vrei sa iti iei, ca dalea ieftine erau destule.... ce vroiam eu sa imi iau am gasit maxim 10 adica din categoria pe care o cautam. Si aia de la brasov sunt o ideea mai cinstiti decat la vitan.
Ce masina cauti?
Bafta la achizitie!!!
PS: Si appo, sa te duci vineri-sambata, ca duminica pleaca la bucuresti cu masinile majoritatea

Comentarii:

A comentat ap3cik (23,590 puncte) acum 11 ani opel astra caravan benzinar 1.6 8 sau 16v modelu pana in 98!dispun de 100mil sa fiu mai exact!
A comentat luxi (5,720 puncte) acum 11 ani Eu zic sa iti incerci norocul si acolo, ca e posibil sa gasesti. Daca nu stai asa departe de Tarlungeni, dute intr.o vineri sau sambata si uitete.
Bafta
+1 vot
A raspuns matei5 (10,150 puncte) acum 11 ani In vitan in Bucuresti sunt majoritatea pacaleli si problema e ca peste 70 % la suta dintre masini sunt masini de peste 5000 de euro.
La Craiova mai este un targ destul de mare,si la Pitesti,dar oricum in targuri e cam ce e si pe net sau chiar mai scump,mai bine cauti pe net o masina si te duci sa o vezi.

Comentarii:

A comentat luxi (5,720 puncte) acum 11 ani si cel mai bine e sa o iei de la proprietar care a rulato personal, nu care a cumparato la randu lui sa o dea, ca aia sigur are probleme sau km multi si multe alte chestii.
0 voturi
A raspuns ap3cik (23,590 puncte) acum 11 ani DECI pana la urma incotro ma duc?:))Sunt din TG JIU GORJ
+1 vot
A raspuns oxi3 (16,990 puncte) acum 11 ani dak vii in bucuresti in vitan o sa dai peste f multi samsari de masini  care au masini facute pt vanzare, dak o iei iao de la proprietar e mai sigur asa
0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani daca esti interesat am un golf 3 break 1.8i 90 cp impecabil intretinut ca pentru pretentiosi negru la 2150 e,si consumul e destul de rezonabil nu e de speriat,ca targ cum au zis si ceilalti incearca sa eviti bucurestiul,apropo din cate stiu s-a deschis targ si acolo la voi in tg jiu,in brasov ai mari sanse sa gasesti astra break daca vrei neaparat,sunt doua targuri e unu la tarlungeni si unul pe centura parca,la pitesti sunt putine pe targ astra pana in 98

Comentarii:

A comentat ap3cik (23,590 puncte) acum 11 ani abia ce sa deschis si la noi targu auto cel mai mare targ auto din oltenia dar nui cine stie ce adica stiu masinile majoritatea si stiu ce sau facut cu ele:))
0 voturi
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 11 ani ti-as recomanda targu auto in pitesti,masini la preturi reale...desi sunt din bucuresti nu iti recomand vitan,f multe masini vandute la supraaa pret!
0 voturi
A raspuns ap3cik (23,590 puncte) acum 11 ani Pana la urma undei mai bine PITESTI sau BRASOV???Eu unu ma gandeam la ARAD sau CLUJ!ce ziceti??