4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Un pickup intre 20-25000e dar ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Un pickup intre 20-25000e dar mai stilat la interior?!?

poate fi si second dar nu mai vechi de 3 ani
A intrebat bogdriver (710 puncte) acum 12 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

8 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Pai sunt mai multe variante depinde si la ce vrei sa o folosesti
Ar fi 3 variante dupa mine mitsubishi l200,nissan navara,toyota hilux.Problema e ca o greutate destul de ridicata ar fi indicat un motor de cel putin 2.5 litri.
Ca si fiabilitate Toyota hilux e recunoscuta pentru asta...depinde ce vrei tu de la masina.
+2 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 12 ani Salut!
Daca vrei comoditate si o folosesti mai putin pe off-road nu iti recomand L200,am mers ca pasager in spate si am dat cateva capete de plafon.
Cum zicea si colegul mai sus,nissan navara e ideal,am mers cu motoru 2.5tdi parca nu mai stiu precis,170 de cai,comoda,incapatoare merita spus ca se comporta ca un suv de oras.Persoana era foarte multumita de consum,avea automata.
Per total o masina foarte placuta la interior si foarte comoda.

Comentarii:

A comentat 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Sunt bune motoarele alea 2.5 dci de la nissan defapt sunt de la renault dar ma rog am auzit numai lucruri bune despre ele si sa sti  ca pe la 17.000 de E iti iei unul cu dotari mai mult decat suficiente.Toyota Hilux e chiar buna in off-road,pe asfalt e ok,fiabila dar e mai scumpa ca Navara si nu stiu daca se merita...

Cel mai bun raspuns:

+4 voturi
A raspuns laurentiu.ionut18 (6,000 puncte) acum 12 ani salut. ce zici de vw amarok?

asta de l-am gasit eu este ceva mai mult:
http://www.a utovit.ro/volkswagen-amaro k-C2158 2944.html

Alte raspunsuri: (5)

+3 voturi
A raspuns 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Iti recomand si eu Amarok daca mai pui cativa banuti sau gasesti pe undeva sh ca nu a aparut de foarte mult timp...am inteles ca este foarte buna si in off-road si nici pe sosea nu dezamageste plus ca ai interior de calitate vw...(chiar daca nu te bucuri de acelasi plastic ca la Tuareg de exemplu dar totusi e un pick-up...)
+2 voturi
A raspuns bogdriver (710 puncte) acum 12 ani cu Navarra am mers mai demultisor si proprietarul se cam plangea de ea, cu toate ca mie mi a placut si pe demaraj e ok, intra in lista de calcul:)

 amarok am vazut pe strada dar oprit, nici macar nu stu cm se aude motorul, cuplu(real) etc    ca desing are nota zece.

 dar ma gandeam si la niste modele americane, nu neaparat de alea uriase de 7 metri... ceva mai "soft" asa, pt strazile noastre...anyone?

Comentarii:

A comentat 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Pai nu stiu daca gasesti de la americani ceva pe motorina doar motoare pe benzina foarte mari care consuma enorm + taxele.Daca mai faci rost de bani neaparat cumpara amarok ;) Navarra problema ei e ca pe asfalt nu prea are un comportament bun ca si stabilitate vorbesc...
0 voturi
A raspuns LFS_mihai (31,070 puncte) acum 12 ani nissan np300 , se apropie de segmentul utilitar mai mult http://www.nissan-badsi.ro/Nissan-Nissan-NP-300-Pick-up/
acest link iti va oferi informati despre dotari pret iar in cel de mai jos poti vedea cum se comporta masina
http://www.youtube.com/watch?v=fQVdtH_opVc
+1 vot
A raspuns bogdriver (710 puncte) acum 12 ani asa, in primul rand multzam tuturor pt raspunsuri.

 am probat Amarok, Navara si L200, cel mai impresionat am fost de Amarok, dar tot dezamagit de interior, ce am inteles, discutand cu diversi dealeri(auto :P) e ca pick up urile nu ofera comfort, nu asta ar fi destinatia lor....

 Asa ca incerc sa ma reorientez, si iau in calcul :
Grand Cherokee:(am avut acum vreo 3 ani. model 2000)  plus : nu ramane impotmolit pe nicaieri; interior BINE structurat.  minus:  cam instabil pe sosea, (daca intri intr o balta cu viteza, mai ca te arunca de pe sosea)

Volvo xc90, am condus o vreme unul pe benzia, super interior, fiabil silentios....problema e ca eu vreau diesel :D  si am auzit ca motorul de 2,4 ar fi cam mic, deci ridica consumu si uzura.... ?!?!?!

ML 270 :  cica ar avea cele mai fiabile motoare (pana in 3000cmc, ca deh, impozitul e impozit) , nu am condus , nu stiu mare lucru de el....


  Acum , va rog sa aveti bunavointa sa mai adaugati ceva criterii (pozitive sau negative) la modelele sus mentionate, si chiar o sugestie de SUV (stiu ca Cherokeele nu e suv) in juru la 30.000 euro (fara x5, ca doar ce l am dat)
0 voturi
A raspuns lordemil (7,670 puncte) acum 12 ani Ia navara sau hilux,solide,puternice si gasesti la preturi rezonabile cu kilometrii putini,nu lua amarok ca e mult prea utilitara mercedes ml si bmw x5 nu lua numai daca maresti bugetul,desigur daca nu vrei una cu 120000 de km sau un benzinar cu taxe uriase(T-T)