4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Vreau sa cumpar un Hyundai San...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+7 voturi

Vreau sa cumpar un Hyundai Santa Fe 1 diesel de 2000 cmc din 2002,ce ma sfatuiti?

Pur si simplu imi place masina asta si am gasit-o la un pret bun.

Vreau pareri pro si contra sa ma pot hotari. Auzisem ca e scumpa si piesele vin greu din Korea dar am intrebat la un mag. si nu e deloc asa iar livararea a doua zi,deci nimic de speriat pina aici(rulmenti fata,spate.kit distributie). deci astept cu nerabdare sfatul unor cunoscatori. Va multumesc!

Imagini atasate

A intrebat radoo200870 (600 puncte) acum 12 ani in categoria Consiliere Achizitie

editat de radoo200870 acum 12 ani

Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat radoo200870 (600 puncte) acum 12 ani Stie cineva amanunte despre caroseria acestui model?.....E zincata?.......cum rezista la coroziune in timp?

7 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns radoo200870 (600 puncte) acum 12 ani Va salut! Am reusit sa ii pun si poza. Imi cer scuze dar sint mai nou. va multumesc inca o data!
+2 voturi
A raspuns KentHD (1,450 puncte) acum 12 ani Nu e rea masina...Sa auzim mai multe despre ea..km, carte service, cand a fost facut ultimul service, pret , daca pretul e prea jos recomand un service sa verifice tot inainte de cumparare. inmatriculata ro /sau nu. urme de uzura/accidente, poti verifica seriile motor / caroserie, vezi daca sunt cele bune, serie parbriz(daca are)...
dupa cum am zis...detalii

Comentarii:

A comentat radoo200870 (600 puncte) acum 12 ani Deocamdata o stiu din poze si de la telefon,da e inmatriculata in Ro, de service nu stiu nimic,astept sa ma duc sa o vad live cu un prieten care are service si are testere si alte alea,omu vrea 4200E si sune ca e in vopsea originala si nu a avut accidente,....era  sa uit,are 200000km si i-a schimbat motorul pt ca a mers fara ulei,asta care l-a pus e din second si e pus in acte.....si are tractiune fata doar dar nu ma deranjeaza pt. ca nu urc munti.
A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Daca are pretul prea jos recomanzi verificare?Verificarea se face indiferent de pret....
+2 voturi
A raspuns alex156 (7,900 puncte) acum 12 ani Ia-o cu incredere pentru ca sunt masini rezistente!!!Tata are un elantra bine ca el merge linistit din 2003 luat de nou 2000cmc diesel are 480000 km si inca merge ceas!!!depinde de fostul sau fostii propietari cum au ingrijit masina

Cel mai bun raspuns:

+3 voturi
A raspuns KentHD (1,450 puncte) acum 12 ani Ok..daca motorul a fost schimbat uitati-va bine dupa puncte de sudura... ridica multe intrebari acel mers fara ulei..Comp de bord nu a indicat asta? Aruncati un ochi la lonjeroane, la oale, pod pedalier, bucsaraie, motor. intreaba daca a schimbat culoarea masinii, si poti sa faci o mica zgarietura sub capota sa vezi daca se afla vopsea veche...In raport km/pret/an e buna masina, Vezi in ce ape se scalda omul si daca esti decis sa o cumperi, poti sa ai propui o verificare service pe pretul tau daca ies testele ok, iar de ies nefavorabile, va platii el.
Un bisnitar va da inapoi la faza asta sau va alege el service-ul unde are un prieten.

Alte raspunsuri: (3)

+2 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Se verfica suspensia ,frana etc...la un service ales de tine...nu de proprietarul masinii.
Se verifica pornirea rece/cald.
Se verifica toate functile ...clima/incalzire/dezaburire/faruri/semnalizare.
Se verifica masina cum se comporta cum trage...
0 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Mai am de adaugat ceva....verifica si turbina....dai afara tubul care intra in ea si misti de ax sus-jos...si vezi daca are joc....este foarte important...reparatia unei turbine te poate costa 1000 RON.

Comentarii:

A comentat radoo200870 (600 puncte) acum 12 ani Da,va multumesc de sfaturi. Astazi ma intilnesc cu mecanicul meu care se va ocupa de ea sa vedem cind isi face timp sa mergem la Bucuresti sa o vedem(eu sint din Brasov). Apropo...stie cineva de tabla acestui model?....cum se prezinta...cum sta cu rugina?
A comentat radoo200870 (600 puncte) acum 12 ani Apropo........pe asta mi la suflat careva.........asta e ...............caut altul.........Multumesc de sfaturi........
A comentat Alecs21 (2,010 puncte) acum 12 ani prietene acum serios tu daca iti vinzi masina lasi pe cineva sa iti demonteze masina sa vada el daca are joc esti absurd.
Tu ai lasa pe cineva sa iti desfaca un colier la masina ???
0 voturi
A raspuns radoo200870 (600 puncte) acum 12 ani Gata baieti!........Am rezolva-to!.............Am luat o Zafira din 2005 cu motor 2,2DTI(FULL)........Asta e!.........Nu e cum o potrivesti.........Mai iese si cum nu te astepti........E frumoasa(bine intretinuta) si merge bine...............Va multumesc pentru sfaturi!!!