4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > Adevarul din spatele uleiului ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Adevarul din spatele uleiului "original" GM,BMW,Ford,etc?

Mai nou toate marcile au propriul lor ulei sau mai bine zis au aparut pe piata uleiuri de motor care poarta sigla de la GM, BMW, Ford,VW, Audi, etc. Am inteles ca sunt de o calitate indoielnica si ca sunt produse de aceeasi firma care are acest drept si care pune in acele bidoane ulei de cea mai slaba calitate.

Am vorbit cu cineva care importa si uleiul BMW 5w30 il ia cu 15lei/l dar la vanzare il are cu 28 ca ii e frica sa il dea mai ieftin pt ca lumea nu cumpara daca vede ca e prea ieftin.

Intrebarea e: stricam motoarele cu aceste uleiuri de producator care au aparut peste noapte?
A intrebat asandulescu (70,190 puncte) acum 11 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani pui ulei de la o firma serioasa gen valvoline,etc daca iti faci griji pentru viata motorului,daca scrie bmw pe el nu inseamna ca e facut de firma bmw ci e pentru marca bmw :),uleiurile care le-ai enuntat tu sunt mai bune decat sa fie lipsa ulei in motor si cam atat.
0 voturi
A raspuns Just_Me_AXY (10,780 puncte) acum 11 ani trebuie inteles ceva in legatura cu uleiurile astea gen bmw,etc producatorii nu fac si uleiuri, ei dau doar aprobari ,in urma unor teste .adica eu sunt X producator si vreau sa ies pe piata cu ulei ptr gama VAG le trimit frumos uleiul ,inginerii lor il supun la teste si daca ei considera ca , compozitia si caracteristicile uleiul meu intrunesc cerintele lor ...mi-l aproba ptr gama lor de masini si imi dau posibilitatea sa pun pe ele audi vw sau mai stiu eu ce ....