4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > Ajutor !!! Cat m-ar costa repa...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ajutor !!! Cat m-ar costa reparatia unui BMW E90?

Un prieten foarte bun a facut un accident. Se pare ca din vina lui. Are CASCO, insa nu i-a fost aprobat dosarul, e ceva foarte complicat (nu stiu toate amanuntele). Ideea este, din ce mi-a spus el, ca nu mai poate sa-si faca masina cu CASCO (cel putin nu curand) si doreste sa si-o faca mai repede, pe cont propriu. M-a pus pe mine sa ma interesez despre costurile necesare repararii masinii.

Am pus aceasta intrebare aici pentru ca am incredere ca voi primi niste raspunsuri concrete de la niste oameni priceputi sau care chiar lucreaza in domeniu.

Aveti poze cu masina lovita atasate jos sa va dati seama cam la cat s-ar ridica eventualele costuri pentru repararea ei.

Mumtumesc foarte mult!

O zi buna!

Imagini atasate

A intrebat BrownBear (41,320 puncte) acum 11 ani in categoria Intretinere auto

editat de BrownBear acum 11 ani

Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani nu stiu cat costa piesele, dar este clar ca trebuie sa caute la dezmembrari ca alea nu se mai pot indrepta-portierele(pt cine zice ca se pot indrepta sigur nu o sa iasa drepte) dar de vopsit cam 100-150euro de piesa pt vopsire profi. oricum ar dai are ceva bani de bagat in masina(...)
din cate vad are de vopsit 5piese, poate la prag si aripa nu o sa-l coste 100euro pe piesa, dar totusi sunt ceva bani numai pe vopsit.probabil ca pe la +1000euro o sa-l coste.cu piese din dezmembrari, repet

Comentarii:

A comentat BrownBear (41,320 puncte) acum 11 ani Aha. Multumesc de raspuns! Din cate am vazut si din cate se vad si in poze, nu trebuie inlocuit si pragul? A suferit si el niste avarii....si nu cred ca merge indreptat. Se poate scoate pragul?
Multumesc.
Astept si alte opinii!
A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani pragul se trage si se indreapta.stai linistit
+1 vot
A raspuns marcel_kys (1,740 puncte) acum 11 ani kenel,,,,, are dreptate.cel mai indicat este sa caute piesele la dezmembrari.pragul se poate repara usor.nu este afectat asa rau.

Comentarii:

A comentat BrownBear (41,320 puncte) acum 11 ani Aha! Dar din cate mai vad, are si niste infundaturi in interiorul masinii,jos la acel stalp al caroseriei, pe langa scaun(se observa in ultima poza). Acele infundaturi se pot indrepta?
Astept si alte opinii .
Multumesc de raspuns!
A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani da se trage, stai linistit ca nu e grav.doar portierele trebuiesc schimbate ca nu mai ies ok
+2 voturi
A raspuns Bosnagiu (1,000 puncte) acum 11 ani 0769757001. Daca vrei sa ma suni sa te pot ajuta

Comentarii:

A comentat BrownBear (41,320 puncte) acum 11 ani

editat de BrownBear acum 11 ani

Salut! Cu ce te ocupi? Sau cu ce anume ma poti ajuta, sa stiu concret. :) Zilele acestea, prietenul meu cu accidentul se ocupa sa rezolve problemele cu asigurarea. Daca problemele lor persista si nu se rezolva nimic, va trebui sa te contactez daca ma poti ajuta cumva. Deci ramane peste cateva zile(3-4) sa iti spun daca a rezolvat ceva. Daca nu a rezolvat nimic, atunci o sa trebuiasca sa isi repare masina singur...ca deja a facut o luna de cand merge cu ea avariata.
Multumesc enorm pentru dorinta de a ma ajuta! O sa te tin la curent cu ce a facut.
O zi buna sa ai!
+1 vot
A raspuns Bosnagiu (1,000 puncte) acum 11 ani Sunt sofer la o societate si cunosc mecanici si tinichigii buni, chiar foarte buni, eu am dus acolo toate masinile si sefu a fost multumit, iar raportul pret/calitate e ok

Comentarii:

A comentat BrownBear (41,320 puncte) acum 11 ani Frumos din partea ta! Merci mult ! O sa te contactez daca va fi cazul.
A comentat BrownBear (41,320 puncte) acum 11 ani Salut inca o data!
Se pare ca, a inceput usor-usor sa i se "descalceasca" situatia. Insa e mai complicat la el, ca cica a avut si o a-3-a masina implicata in accident si posesoarea acelei masini lovite nu doreste nicio despagubire dar nu da nicio declaratie.....fiind avocata si lucrand la un cabinet de avocatura, sefii ei nu o lasa sa declare nimic....ceva de genul acesta, e mai complicat. Omul se chinuie, ca mai multi oameni i-au spus ca reparatia o sa-l coste mai mult de 1000 euro, si el platind in jur de 5 milioane pe luna la CASCO, chiar nu vrea sa renunte la dreptul lui. Mi-a multumit pentru ajutor, acum se pare ca, incearca sa se descurce singur.
VA MULTUMESC SI EU PENTRU AJUTOR!  SA AVETI MULTA SANATATE!
A comentat Bosnagiu (1,000 puncte) acum 11 ani Salutare si cu multa placere
+1 vot
A raspuns NYK24 (1,530 puncte) acum 11 ani salut,am tras o privire peste pozele masinii....lucrand in domeniu ti-as recomanda sa cauti portierele cu calm prin dezmembrari si mai mult ca sigur ai sa le gasesti si la codul vopselei pe vreo masina de anglia...cauta pe site ca sunt destule(in felul asta mai reduci din cheltuiala vopsitului)apoi pragul se trage cu "sudura"fara probleme si se vopseste....mare atentie insa unde vopseste elemntul/elementele...poate avea neplaceri daca o sa se stranga la 100 de lei in plus sau minus ....dar portierele le poate gasi la aceeasi nuanta fara probleme si intacte...astfel nu va avea nici diferente de luciu/nuante pe masina ...eu unul asa as face...cate despre casco indiferent de natura accidentului atata timp cat nu a fost manga la volan ar trebui sa ii aprobe dosarul fara dar si poate ...bafta

Comentarii:

A comentat BrownBear (41,320 puncte) acum 11 ani Multumesc de raspuns! A inceput usor-usor sa i se "descalceasca" situatia. Insa e mai complicat la el, ca cica a avut si o a-3-a masina implicata in accident si posesoarea acelei masini lovite nu doreste nicio despagubire dar nu da nicio declaratie.....fiind avocata si lucrand la un cabinet de avocatura, sefii ei nu o lasa sa declare nimic....ceva de genul acesta, e mai complicat. Omul se chinuie, ca mai multi oameni i-au spus ca reparatia o sa-l coste mai mult de 1000 euro, si el platind in jur de 5 milioane pe luna la CASCO, chiar nu vrea sa renunte la dreptul lui. Mi-a multumit pentru ajutor, acum se pare ca, incearca sa se descurce singur.
VA MULTUMESC SI EU VOUA PENTRU AJUTOR!  SA AVETI MULTA SANATATE!